bohen Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 witamMam pytanie takie jak w temacie. gdzie można zamocować taki zestaw narzedzi (i w co je włożyć) bo nie będe wszedzie z plecakiem jeżdził. próbowałem coś kombinowac dzisiaj ale nic mi nie wychodziło. Może macie jakies patenty na to?Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 To zalezy w jakim moto. Kup plastikowy pojemnik-apteczke, oporzadz ja (badz kup gotowa, ale ja wole wozic rzeczy ktore moga mi uratowac zycie, nie wszystko co w niej jest stadardowo upchane, przyda sie poszkodowanemu motocykliscie, a zamiast tego mozna wlozyc wiecej przydatnych rzeczy), do tego jakas narzedziwke/pokrowiec z 1 badz 2 trokami. Na enduro mozna podpiac na tylni stelaz badz raczke lub kierownice. Na chopperze pod swiatlem lub zboku siedzienia, a na szlifierce ... hm... gdzies na zadupku zdaje sie. Mozesz tez kupic osobista apteczke na pas badz plecak (mozna ja takze przytroczyc do moto) produkcji Janysport`u www.plecaki.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Specjalna apteczke dla motocyklistow mozesz kupic w punkcie PCK.Nie pamietam ile kosztuje, chyba 30zl.Jest w niej wszystko co jest niezbedne do udzielenia perwszej pomocy.Zadnych zbednych pierdół. Jest ona na tyle mala,ze mozesz wozic ja w kieszeni kurtki.Jesli masz jakis nawet najmniejszy schowek to taki zestawik spokojnie sie tam zmiesci ;) Pzdr Kaczor KAWASAKI ZRX1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 bohenpytał się nie o apteczkę tylko o zestaw narzędzi ;) Schowac go można dokładnie w to samo miejsce co apteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Jeśli to chopper to w piórniku pod lampą, a w innych to można np. pod siedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi