Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50271290 Stare, jare, mocne.Kopke da się opanować, nie bójta.4500 za takie moto to grosze. Może sam sobie kupię do garażu...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 pewnie bez papierow bo to cross :D :D ;) :P Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Polecam maszyne, nie weim jak 650 ale klx 250 R pod wzgledem technicznym niezawodny,nie trzeba martwic sie ze podczas jazdy cos sie odkreci albo w ogóle odpadnie ,jak to czasami bywa w KTM-ach. Japończyk to Japończyk lac i latać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak of nature Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Dominik sprzedaj mi klx'a 250 i przejdz na wyzsza polke kupujac klx'a 650 :D szukam juz 3 miesiace jakiegos klx'a 250 badz dr350 i narazie trafialy mi sie jakies zdezelowane zlomy ze spawanymi ramami, przeszczepy i nne dziwolagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 to fajnie wiedziec co mnie czeka jak bede DR350 szukal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Dominik taka reklama na forum to może moto jakiegoś kumpla :?: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 napisalem meila do tego kolesia . oto odpowiedz: pochodzi z niemiec nie jest zarejestrowana tam tez nie byla ani ubezpieczona motor wyczynowy wiec sie nie da zarejestrowac bez przystosowania do ruchu miejskiego zamiana mnie interesuje ale tylko na zx9r albo wiekszy prawdopodobnie jutro bedzie sprzedany pozdrawiam Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Nie no zupełnie nie znam kolesia.Tak jakoś napisałem bo teraz popieprzam kanapowcem KLX250R i uważam, że ta 650 poza brakiem elektrycznego rozrusznika i koniecznością nauczenia się odpalania kopniakiem, może być całkiem ciekawa,No ale jeśli nie ma paperów to lipa... (jesteście pewni że nie ma?) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi