Frencci Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 [color=darkred]Witam serdecznie Ducatistów. Jest to alert próbny mający na celu wstępne oszacowanie ilości osób ew. chętnych do uczestnictwa w spotkaniu 'dukatowym' w lipcu/sierpniu w Poznaniu lub Gnieźnie :D Proszę o niezobowiązujące oczywiście maile od osob chętnych w uczestnictwie. Nie bedzie to w formie zlotu 'namiotowego' itp. Po prostu znajdziemy miejsce gdzieś w miłym i niedrogim pensjonaciku, no i "pogadamy" sobie do bladego świtu. Mam właściwie cosik takiego na oku- są koniki do pojeżdżenia, kort, basen, parking (cały teren prywatny). Myślę, że cena za pokój 2-osobowy nie przekroczy kwoty kilkudziesięciu złotych ze śniadaniem (...). Jest miejsce do grillowania, kuchnia, zadaszony taras z ławami i stołami, właściciel kocha motorki itd itp. :lol: Wraz z kilkoma przyjaciółmi tworzymy nieformalny klubik Ducati w Poznaniu i od dawna myślimy o jakimś spotkaniu, i nie tylko w gronie "wielkopolskim" ;) Czekam niecierpliwie aby cosik zadziałać w pow. kwestii. Jeśli nie odpiszę w ciągu 2-3 dni- ślijcie maila ponownie ponieważ coś mi WP szwankuje :D Dajcie znać znajomym :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibas Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 piszę się na to!!!! Ducati Rules :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 No Jacek, DesmoManiax muszą się stawić :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ufff, i to w komplecie Przyjacielu! Miejsce, o którym piszę jest 'u mnie' i napewno będzie oki. Będziemy w kontakcie.Posłałem linka do Prezesunia i Ola.Pozdrawiam jak cholera! :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ok. Dam znać Dibas! He he, Forza Italia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ufff, i to w komplecie Przyjacielu! Miejsce, o którym piszę jest 'u mnie' i napewno będzie oki. Będziemy w kontakcie.Posłałem linka do Prezesunia i Ola.Pozdrawiam jak cholera! :D :twisted: Cieszę sie jak diabli i czekam na info kiedy! Stawiam się!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Ale mam nadzielę, że Towarzyszu sprawisz mi i mojej Smoczycy wielką radość przybywając na nasz ślub 25 czerwca...Nie zabraknie dla każdego lmpki szampana (dobra,dobra- motorkowcy będą markować :twisted: ). Byłoby miło :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibas Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 qrde! mam nadzieję że mój sprzęt będzie już złożony do tego czasu, bo jak narazie to jest rozkawałkowany :cry: i będzie tak długo dopóki nie uda mi się części ściągnąć.jasna cholera.ale do lipca, to napewno zdążę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Moze cos wykombinujemy 9-10 lipca?????? Bedzie tez okazja wtedy aby porozmawiac o wyjezdzie do Brna na SBK, ktore bedzie tydzien pozniej...Jak zwykle Ducati pewnie popisze sie karnetami na wydzielony sektor i koszulka + czpeczka :twisted: Kto bylby wstepnie chetny- prosze o info w poscie, mailu lub, co lepsze telefon. ;) Wszystko wyjasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Ok. Rozmawialem dzisiaj ze znajomymi z pensjonatu, o ktorym pisalem. Jest wszystko oki- termin jest wolny. Cena 2-osobowego pokoju- 70 zl z lazienka i sniadaniem (przy wiekszej ilosci chetnych- taniej). Prosze zainteresowanych w sprawie szczegolow o kontakt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 9-10 niestety dla mnie odpada, albowiem jadę do Rumunii zdobywać gory transsylwańskie na enduro...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Uuuu, szkoda! Uwazaj na hrabiego D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Wszystko dogadane, potwierdzam- 09-10.07.2005r. Jutro zawoze zaliczke i zapraszam. 'Mala' zmiana- 70 zl (Pani mnie uswiadomila) to byl koszt jednej osoby. Utargowane na 50 zl/osobe. Sluze planem dojazdu i wszystkimi szczegolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibas Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 w tym tygodniu mają dojść części ze słonecznej Italii; :banghead: parę dni spokojnego docierania, a później bryyyyy... PS. to jak w końcu, Gniezno?? Bo się pogubiłem.Z resztą odezwę się jeszcze co do konkretnych namiarów spociku :lol: Naturalnie wezmę pannę - jak po drodze się nie zsunie z siodła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Wysylalem z innego maila zaproszenia do wszystkich, ktorych ustalilem. Nie dostales? Jak nie to jeszcze raz puszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi