Skocz do zawartości

Spotkanie fanów D U C A T I

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

[color=darkred]Witam serdecznie Ducatistów. Jest to alert próbny mający na celu wstępne oszacowanie ilości osób ew. chętnych do uczestnictwa w spotkaniu 'dukatowym' w lipcu/sierpniu w Poznaniu lub Gnieźnie :D

Proszę o niezobowiązujące oczywiście maile od osob chętnych w uczestnictwie. Nie bedzie to w formie zlotu 'namiotowego' itp. Po prostu znajdziemy miejsce gdzieś w miłym i niedrogim pensjonaciku, no i "pogadamy" sobie do bladego świtu. Mam właściwie cosik takiego na oku- są koniki do pojeżdżenia, kort, basen, parking (cały teren prywatny). Myślę, że cena za pokój 2-osobowy nie przekroczy kwoty kilkudziesięciu złotych ze śniadaniem (...). Jest miejsce do grillowania, kuchnia, zadaszony taras z ławami i stołami, właściciel kocha motorki itd itp. :lol: Wraz z kilkoma przyjaciółmi tworzymy nieformalny klubik Ducati w Poznaniu i od dawna myślimy o jakimś spotkaniu, i nie tylko w gronie "wielkopolskim" ;) Czekam niecierpliwie aby cosik zadziałać w pow. kwestii. Jeśli nie odpiszę w ciągu 2-3 dni- ślijcie maila ponownie ponieważ coś mi WP szwankuje :D Dajcie znać znajomym :idea:

• Administrator
Ufff, i to w komplecie Przyjacielu! Miejsce, o którym piszę jest 'u mnie' i napewno będzie oki. Będziemy w kontakcie.Posłałem linka do Prezesunia i Ola.Pozdrawiam jak cholera! :D  :twisted:

Cieszę sie jak diabli i czekam na info kiedy! Stawiam się!

pzdr

Ale mam nadzielę, że Towarzyszu sprawisz mi i mojej Smoczycy wielką radość przybywając na nasz ślub 25 czerwca...Nie zabraknie dla każdego lmpki szampana (dobra,dobra- motorkowcy będą markować :twisted: ). Byłoby miło :lol: .

qrde! mam nadzieję że mój sprzęt będzie już złożony do tego czasu, bo jak narazie to jest rozkawałkowany :cry:

i będzie tak długo dopóki nie uda mi się części ściągnąć.

jasna cholera.

ale do lipca, to napewno zdążę :mrgreen:

• 2 tygodnie później...

Moze cos wykombinujemy 9-10 lipca?????? Bedzie tez okazja wtedy aby porozmawiac o wyjezdzie do Brna na SBK, ktore bedzie tydzien pozniej...Jak zwykle Ducati pewnie popisze sie karnetami na wydzielony sektor i koszulka + czpeczka :twisted: Kto bylby wstepnie chetny- prosze o info w poscie, mailu lub, co lepsze telefon. ;) Wszystko wyjasnie.

Ok. Rozmawialem dzisiaj ze znajomymi z pensjonatu, o ktorym pisalem. Jest wszystko oki- termin jest wolny. Cena 2-osobowego pokoju- 70 zl z lazienka i sniadaniem (przy wiekszej ilosci chetnych- taniej). Prosze zainteresowanych w sprawie szczegolow o kontakt ;)

Wszystko dogadane, potwierdzam- 09-10.07.2005r. Jutro zawoze zaliczke i zapraszam. 'Mala' zmiana- 70 zl (Pani mnie uswiadomila) to byl koszt jednej osoby. Utargowane na 50 zl/osobe. Sluze planem dojazdu i wszystkimi szczegolami

w tym tygodniu mają dojść części ze słonecznej Italii; :banghead:

parę dni spokojnego docierania, a później bryyyyy...

PS. to jak w końcu, Gniezno?? Bo się pogubiłem.

Z resztą odezwę się jeszcze co do konkretnych namiarów spociku :lol:

Naturalnie wezmę pannę - jak po drodze się nie zsunie z siodła :mrgreen: