PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Siemanko ziomale :] Małe pytanko ... Wie ktośo dobrym dojściu do motorków cross na sprzedaż ? :> Interesują mnie modele:YAMAHA YZ125 lub 250 :twisted: YAMAHA WR 250FHONDA CR125 lub 250 ;)KTM exc 250 :]Jak coś wiecie dajcie znać :]To moje GG: 2756433 Wielkie dzieki za wszelkie linki i adresy :D POZDRO ! ! ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 mowisz o dojsciach do cross'ow a o ile wiem to Yamaha WR to hardenduro jak i KTM EXC, czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Nie nie mylisz się bo tak jest ale te modele też mnie interesują :D :D Tak chodzi mi o jakieś dojścia do (dosyć tanich ;) ) cross'ów :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 dosyc tanich czyli bez papierow bo to cross :D :D :| Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Nom crossy są też z papierami ale po co mi papiery na tor ;) No chyba że chodzi o WR i EXC to oczywiście z papierami :D Znacie jakieś namiary ? ? ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 na allegro koleś chyba sprzedaje jakieś z holadnii w ponoć super stanie EDITtu coś maszhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=51283112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 a znasz linki do tych aukcji? Miło by było jak byś podał :D MUSZE najpóźniej na wakacje się zaopatrzyć w nowy sprzęt :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Wejdz np na www.ebay.de i poszukaj czegosc albo znajdz kogos kto sprowadza moto z zagranicy ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 No właśnie szukam kogoś co ma dojścia :] A może Ty tego KTM EXC 125 chcesz upylić całkiem ładny :D Qrde ziomki nie znacie konkretnych osóbek co sprzedawają moto ? :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A może Ty tego KTM EXC 125 chcesz upylić całkiem ładny :DPlocho ma EXE i chyba planuje go niedlugo sprzedac takze napisz do niego na PW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 jeden klient z czaplinka sprowadza maszyny ze szwajcari, tylko nie wiem czy taki drogi sprzet sprowadzi na swoja reke, pogadaj z Yosarianem, on od tego klienta kupil swoja Honde, tanio i dobra, nawet gwarancje mu dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Plocho ma EXE i chyba planuje go niedlugo sprzedac takze napisz do niego na PW. Niedlugo hmm... pod koniec sezonu dopiero :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 koles pod gdanskiem kupuje motorki remontuje i sprzedaje zapewnia serwis i dojscie do czesci do kazdego enduro/motocross ja od niego kupilem KTMa motorki w super stanie juz za 4000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 www.motocross.prx.pl - motocykle z czech w dobrych cenach i stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Qrde ziomki nie znacie konkretnych osóbek co sprzedawają moto ? Tu jest znajomy ktory mieszka 2 ulice odemnie. http://allegro.pl/show_item.php?item=47239972 . Przed tym jak tarcze padly YZ-ka latala naprawde jak glupia, bo powymienial po kupnie sporo rzeczy w silniku, po czym padly tarcze i przestal jezdzic :lol: . Jesli chodzi o cene to za 5000zl pusci napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi