Z3US Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A jak w MZ jest skonstruowany ten włącznik ? Jest tylko przy gańiku, czy też jest linka i jakaś dźwigienka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 W simsonie to jest tak skonstruowane (ten wiekszy otwor do gazu, mniejszy od ssania o ile dobrze pamietam :D ) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam. Masz już gaśnik we własnych rącach. Po dłużysz przyglądniu się mu zauważyłem że niema żadnych śrubków do regulacji oprócz śruby od wolnych obrotów. Takie cudo techniki z niego ? Z jego tyłu przy wylocie jest również w dolnym lewym rogu taka mała dziurka. Mam dorobić w kolanku na nią dziurkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam. Masz już gaśnik we własnych rącach. Po dłużysz przyglądniu się mu zauważyłem że niema żadnych śrubków do regulacji oprócz śruby od wolnych obrotów. Takie cudo techniki z niego ? Z jego tyłu przy wylocie jest również w dolnym lewym rogu taka mała dziurka. Mam dorobić w kolanku na nią dziurkę ? Moze ktos ci wcisnal gaźnik od SR1 :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 No nigdy niewiadomo. Może też tak być :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 ja w simsonie mialem 3 sruby regulacyjne. Jedna na górze króćca dolotowego - składu mieszanki, drugą od położenia przepustnicy i trzecią od wolnych obrotów Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Znalazłem zdjęcie tyłu podobnego gaźnika. W lewym dolnym rogu wylotu jest dziurka. Muszę na nią w kolanku robić otwór ? Gdybym go zaślepił, to i tak byłby przelot, bo w korpusie jest dziurka od góry.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=50876252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam. Gaźnik jest już na miejscu. Kupiłem jeszcze linki, tylko wężyka od paliwa zapomniałem :lol: Musiałem podwyższyć kolanko itp. Mam pytanie. Gdy popatrzymy od tylca na gaźnik od sima, to zobaczymy główny duży otwór i taką malutką dziurkę w lewym dolnym rogru. Chce wiedzieć, czy simsony mają w kolektorze zrobiony specjalny jeszce otworek na nią, czy nie. Gdy dostosowywałem kolanko zrobiłem w rogu przelot do tej dziurki. Dobrze zrobiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Witam. Gaźnik jest już na miejscu. Kupiłem jeszcze linki, tylko wężyka od paliwa zapomniałem Musiałem podwyższyć kolanko itp. Mam pytanie. Gdy popatrzymy od tylca na gaźnik od sima, to zobaczymy główny duży otwór i taką malutką dziurkę w lewym dolnym rogru. Chce wiedzieć, czy simsony mają w kolektorze zrobiony specjalny jeszce otworek na nią, czy nie. Gdy dostosowywałem kolanko zrobiłem w rogu przelot do tej dziurki. Dobrze zrobiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi