lechu Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Mam problem z dobraniem odpowiedniej swiecy :/Podajcie model i cieplote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Iskra F80, na "maluchoskich" swiecach (F95) tez powinno smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Iskra F-80S, chociaż w cieplejsze dni możnaby śmigać na F-95. Może być też świeca BOSCH W5AC, NGK B7HS lub Champion L82C. Polecałbym boscha, chociaż zdarzają się złe egzemplarze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ja testowalem na F75 i sie grzaly :/ Tak to jest bez instrukcji :DTHX za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ja jezdze na ISKra F95 i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Instrukcja obsługi zaleca stosowanie świecy F 80 (Iskra) i na takich świecach głównie jeździłem. Czasami wykręcałem F 95 z maminego "malucha" i też było OK. :) W późniejszym okresie przeszedłem na Boscha, bodajże o oznaczeniu W5AC. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 ja dawałąem iskre mało znanej firmy BRISK F-80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 A ja mam pytanie dotyczace swiecy z malucha. Przeciez to jest swieca z dlugim gwintem a do ogara powinna byc swieca z krotkim gwintem. Myle sie czy nie? Jesli sie myle to mozna dawac swiece z dlugim gwintem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 A ja mam pytanie dotyczace swiecy z malucha. Przeciez to jest swieca z dlugim gwintem a do ogara powinna byc swieca z krotkim gwintem. Myle sie czy nie? Jesli sie myle to mozna dawac swiece z dlugim gwintem?Wiesz, jezeli lubisz jak swieca stuka Ci w tłok to wkreć taką z dlugim gwintem. Nie rozumiem po co tak kombinowac ze swiecami.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schutzstaffel Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 świeca w maluchu ma krótki gwint ... tak samo jak w garbusach i innych starszych samochodach, tak więc pasuje do motoroweru ... ja sam jeździłem motorowerami na takiej świecy jaką akurat miałem ... w cieplejsze dni zaleca sie wyższą ciepłotę świecy, ale szczerze mówiąc istotnej różnicy nie zauważyłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 A mi jakos zapalic jawka nie chce na F 95 w taki goracy dzień :/ Mam dać F 80 czy F 100?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi