a!ntek Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 XX to pieprzony tapczan. Przez te je*aną turystykę zginął Darek na Prymasa. Pedalski motocykl z pedalskim układem hamulcowym. Ktoś kto chce wykazać wyższość XXa nad Busą ma nie po kolei. Co innego gust, ale o tym się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 XX to pieprzony tapczan.hehe spadłem z krzesła prawie ale fakt te moto jest jakieś dziwne z wyglądu... :D Pozdrawiam Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyDam Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Mnie już nie przekonacie :D śmigałem z wujem jako plecak na tych sprzętach i bardziej bylem zadowolony z jazdy na XX ... no cóż powiedzmy że mam sentyment do XXA co do Haya to moto wydaje mi się takie "stare" :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 CrazyDam Ty naprawde jestes walniety :D Wogole nie jezdziles na tych sprzetach tylko jako plecak a pier**lisz az glowa boli.Zero doswiadczenia a glos zabiera. :? I do tego stwierdzenie ze Haya jest stara a produkuja ja od 1999r.,za to tego wychwalanego przez Ciebie XX tluka juz od 1996r.I co tu jest stare???Zastanow sie zanim cos znowu napiszesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyDam Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ojj Angel Angel nie chce mi się z Tobą nawet dyskutować jestes tak zwanym net napinaczem...Długo przeglądałem to forum i wnioskuje że Tobie się zawsze wszystko niepodobaTo co napisałem to są tylko moje odczucia :!: :!: :!: Napisałem że TO MOTO WYDAJE MI SIĘ cudzysłów "STARE"A co do wiedzy to się nie będe wypowiadał ... bo guwno wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Tia... pracownik Suzuki gÓwno wie... zwałszcza o Busie... Niezłe... :D W podpisie masz ETZ 251, X jeździłeś jako pasażer i zabierasz głos. Trochę to infantylne. Gixer po prostu (podobnie jak ja) negatywnie podchodzi do zaśmiecania forum wszelkiego rodzaju "odczuciami" pisanych przez ludzi, którzy wiedzą swoje, bo przeczytali prospekty reklamowe. Co do zawieszenia Haji - wiedziałem, że coś z tyłu ;) - myślałem, że to mocowanie wahacza było za słabe. Jeździłem modelem 2001 więc problem ten już nie występował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 A co do wiedzy to się nie będe wypowiadał ... bo guwno wiesz Po pierwsze primo: Gixer (Angel) jest jednym z moich autorytetów w sprawach moto (na tym jak i na innym forum) i zazdroszczę mu wiedzy i doświadczenia jakie posiada! Po drugie primo: gówno pisze się przez Ó! Po trzecie: zastanów się trochę za nim coś napiszesz! może mnie ktoś zgani za tą wypowiedź ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyDam Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Zaśmiecanie forum Aaaaa czyli to nawet nie można już zabrać głosu :?: TEN temat nie został założony przez Ciebie więc się będe tu wypowiadałPS Przez internet też należy mieć szacunek do innych ... a co niektórym go brakuje ... POZDRO PEACE :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Zaśmiecanie forum Aaaaa czyli to nawet nie można już zabrać głosu :?: Masz 18 lat, jeździsz na MZ ETZ 251 i doradzasz Klapkowi - który jakby nie patrzeć ma zapewne conajmniej kilkukrotnie większy staż motocyklowy od Ciebie - czy Hayabusa jest lepsza od XXa :lol: Na dodatek próbując przy okazji przekrzyczeć ludzi, którzy w temacie orientują się duuuużo lepiej od Ciebie :lol: :lol: :lol: Pewnie, że zawsze można zabrać głos... tylko lepiej przed tym trochę pomyśleć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Zaśmiecanie forum Aaaaa czyli to nawet nie można już zabrać głosu :?: oczywiście że można pod warunkiem że posiada się informacje na dany temat. Przez internet też należy mieć szacunek do innych ... a co niektórym go brakuje ... no właśnie... proponuję spojrzeć najpierw na Siebie... wyzywanie że ktoś "gówno wie" jest przejawem braku kultury a do tego jest wielce nie stosowne przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Dokladnie a!ntek i reszta chlopakow ;) A taki CrazyDam jest typowym przedstawicielem tego 4um:gowno wie,gowno widzial a do powiedzenia ma mnostwo,szkoda ze sa to same bzdury :D I licz sie chlopczyku ze slowami,gowno to Ty wiesz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 motocykl z pedalskim układem hamulcowym. hey! a co nie teges jest w ukladzie w XX ?? ostatnio mialem okazje sie przejechac XX na zlocie w Borsku i mysle ze hamulce byly ok... fakt ze jezdzielm moze z 15 minut :? ale odnioslem wrazenie ze predzej wytacam predkosc i jakos bardziej stabilnie niz moim bandziorem... nie zebym narzekal na hamulce bandita 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Bo Mirek prawdziwy motocyklista do czerpania przyjemnosci z jazdy potrzebuje normalnego ukladu hamulcowego a nie pedalskie urzadzenia w stylu dual czy ABS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 witam.. na wstepie... mowie ze w tym temacie wiem tyle co gówno :D ale podam zainteresowanym nazwe filmu w którym jest porównanie ZZR1100, R1 ,XX i Hajki film jest naprawde wykrecony... kreci go ekipa angielskiego fastbikes'a (gość o ksywce shakey jak dla mine król.. ) Jego tytuł to "Mach 2 Crazy Travel In Motorbikes From Calian To Cannes" można go zassać na emulu... w filmie goscie porównują je może nie pod wzgledem turystyki ale porównuja.. np w jednym momecie jest pokazany gość który zrobił 300km w 3h15min z przerwa na tankowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Bo Mirek prawdziwy motocyklista do czerpania przyjemnosci z jazdy potrzebuje normalnego ukladu hamulcowego a nie pedalskie urzadzenia w stylu dual czy ABS Wink aaa 8O faktycznie mial duala :D tylko przy sposobie w jakim ja jezdzilem tym xx to wtedy odnotowalem to na + ;) nie mowcie ze to az tki straszny system jest :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi