DrDredd Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 w takim razie dzisiaj jeszcze nie bede dzwonic i zamawiac. jutro to zrobie jaki juz bedzie na 100% wiadomo co i jak. mozliwe ze bede musial przyjechac z psem..hehe..coz.wole przyjechac z nim niz w ogole. wyzywienie to pol biedy.gorzej bedzie z trunkami- to bedzie wiekszy nieco koszt. jesli wezme psa to przyjade samochodem i wezme przy okazji grill i jakies dodatkowe bzdety. no to jutro sie wszystko okaze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Dla mnie miejsce nie gra roli. Jak ekipa sensowna to i na dworcu mozna balangę urządzic. Nadal jestem chetny. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ja z przykrością zawiadamiam, że odpadam z imprezy. Nie dostałem wolnego także weekend spędzę w pracy :/ Ewentualnie mogę wpaść w sobotę po pracy na jakieś 3-4 godziny, tak żeby chociaż do wieczora posiedzieć. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam,widzę że nie ma sensu robić tego teraz, bo osoby się wykruszają (przyznam się ze ja też wole to przełozyc), wiec jak bedzie juz po sesji to sie pomysli nad tym, a jak na razie to ja tez jestem out. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 No to klops!!jak tak to chyba Bieszczady pozostaja...jak ktos kiedys bedzie przejezdzal przez sochaczew to niech przynajmniej da znac. Mnie raczej znowu w lato nie bedzie ...chyba sprzedam GSa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 no to lipa.. trudno.moze nastepnym razem sie uda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Ale stypa się tu zrobiła ;) Nadrobi się we wakacje. Teraz czas zakuwania do sesji ;) Potem będą przyjemności :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja się deklarowałam na lipiec/sierpień. Teraz mam sesję, pracę(brak wolnego na weekend). Nawet, gdybym chciała się urwać, to i tak nie dam rady, bo mój MĘŻCZYZNA został bestialsko pozbawiony klamki od hamulca, nowa zamówiona, ale będzie dopiero za jakieś 10 dni.W sprawie wakacji, to obejrzyjcie sobie to miejsce:www.bluecafe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 A ja jade mimo wszystko. Jutro koło południa planuje objazd zalewu Sulejowskiego. Jak zobaczycie czerwonego GSa z czarnym jeźdźcem - to ja!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Czolem! Jak zobaczycie czerwonego GSa z czarnym jezdzcem, oraz czarny jego cien snujacy sie pare metrow z tylu, to to bedzie Marian i ja :banghead:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Jak zrobicie w Krościenku - to was obwioze ;) po tym najpiekniejszym w kraju regionie. Można do ZAKOPANEGO jechac - przecież to niedaleko. Wasza sprawa - ja tylko deklaruje pomoc jak wybiuerzecie SĄDDEC ZYZNĘ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Czolem! E, w koncu rano sie plany posypaly i pojechalismy na Gore Zar, a nie nad Sulejow ;).Mielismy rano troche klopotow i stracilismy 3 godziny. O 10 juz nie bylo zazbytnio sensu ruszac tak daleko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Jak zrobicie w Krościenku - to was obwioze po tym najpiekniejszym w kraju regionieMogę pomóc:) Ten ośrodek należy do moich rodziców...więc okolice znam nienajgorzej ;) Ale swoją drogą, to warto tam zrobić spotkanie, niekoniecznie w Krościenku, ale w tej okolicy-jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 No i się zrobiła cisza w temacie...Czyli mam rozumieć, że temat całkiem upadł, czy tylko został chwilowo zawieszony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 myśle, że CHWILOWO nieaktualny ;) - przyjdzie czas.... bedzie już po sesjach i egzaminach to osoby, które sie deklarowały wcześniej, chyba wyrażą jakąś aprobatę co do tego czyby nie wyznaczyc koljenego terminu itd ;) i wtedy MAM nadzieje WSzytsko ruszy - i dojdziemy do jakiegoś KONSENSUSU :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi