Baron Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 ...Yamaha XT600 jest moja! :P 8) :lol: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Gratulacje. Wybierałeś, wybierałeś i masz teraz pewnośc że dobrze wybrałeś :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Kongratulejszyns,pokasz foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Foty dopiero jutro, bo zostawiłem adres w samochodzie, a nie wychodzę już, bo przemarzłem jeżdżąc w deszczu. :lol: Konkretny power. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Gratulki!!!Nie ma to jak nowe moto!i to jeszcze ze stajni Yamahy :P Czekamy na foto i wrazenia z jazdy! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 no stary :banghead: gratulacione jak nie masz przelotowki to radze sobie zamontowac :Pu mnie klient ma taka z zajefajnym wydechem basowym :Pmioooooooooooooooooood no i foty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Ja rółwnież gratuluje :banghead: .To już kawał maszyny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 kongratulacje 8) musze przynac ze XT 600 to piekna maszyna :banghead: wkoncu to Yamaha :mrgreen: czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Ale ze mnie debil... Tutaj proszę ja was jest fota... Niestety tylko jedna. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=50304369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 http://www.motocenter.com.pl/uzywane.htm tutaj macie jeszcze inne fotki tej maszynerii :Pzakladka Yamaha--->xt 600 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Faken! Wcześniej było tylko jedno. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 No gratulki :!: Od czasu kiedy w zeszłą sobotę polatałem testową XT660R'05 prosto od Yahahy sam choruję na takie moto. Ale na drogę na razie moja Virażka też daje niezły fun (ale to juź inne forum :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 no gratulacje :banghead: w koncu sie doczekales, mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony :P ps. a te siedzenie takie było od nowosci, czy jest troszke obnizane pod tyłkiem kierowcy?? kumpel ma xt z 94 roku i jest proste (tak jak w dt) .... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 ładny motorek, widze ze plastiki nie zniszczone.jak na 93 rok, no to po prsotu miodzio :banghead: :P gratulacje :P , no to jazda !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 no gratulacje :banghead: w koncu sie doczekales, mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony :P ps. a te siedzenie takie było od nowosci, czy jest troszke obnizane pod tyłkiem kierowcy?? kumpel ma xt z 94 roku i jest proste (tak jak w dt) .... A nie wiem. :P W każdym razie jest wygodne i dobrze w terenie się śmiga. Nawet na zawiechy nie narzekam! Minusem są oponki... za bardzo szosowe. I na zakrętach potrafi jechać swoją drogą. Ale mam kostkę na tył... Zakładać i zostawiać przód stary? Czy czekać na kostę na przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi