LUZIPOWER Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 witam moze niektorzy sie usmieja, ze chce zamontowac taki amorek w F-ce, ale ostatnio zaliczylem Vibro na mojej SUZI - i powiem, ze mile to nie bylo ! przez chwile naprawde mialem kloca ! niestety z tego co sie orientuje to zadna firma nie wypuscila amorka do tego modelu... czy ktos moze mi pomoc - tzn jaki mam kupic, zeby pasowal ! ogolnie to wiem, ze sa jakies uniwersalki, ale nawet nie mam pojecia jakie odleglosci zmierzyc (pomiedzy jakimi srubami) zeby byc pewny, ze bedzie pasowal ! no i ogolnie jak go pozniej zamontowac ! jezeli ktos jest w stanie pomoc, lub ma na sprzedaz taki co bedzie mi pasowal (jestem z okolic Poznania) to prosze o info ! pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 i co nikt nic ??? :cry: szkoda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Zróbmy tak, wpadnij do mnie do HRG i dokładnie razem obejrzymy sprzęta, poszukamy dobrych miejsc do mocowania, a dopiero potem będzie się szukać amorka. Jeżeli nie ma fabrycznie przeznaczonych uchytów na ramie, to będzie trzeba odpuścić sobiie pomysł z mocowaniem amorka do lag, tylko wymyśli się patent na mocowanie do kierownicy. U mnie w Ducacie też niby był problem z mocowaniem amorka, a w końcu znalazłem przynajmniej trzy świetne możliwości.Wpadaj na kawkę, wcześniej do mnie zadzwoń żebym był na miejscu (601 714 705).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 dziekowka - masz racje - najpier trzeba kiknac gdzie... jak sie zrobi ladniej to zadzwonie i smykne sie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 . Jeżeli nie ma fabrycznie przeznaczonych uchytów na ramie, to będzie trzeba odpuścić sobiie pomysł z mocowaniem amorka do lag, W gsx-f raczej na pewno nie ma fabrycznego miesca na ramie, ale i tak powinno dac rade do lagi, tylko trzeba bedzie poglowkowac :-). U mnie jest dorbione mocowanie przykrecane do sruby jednego z podciagow ramy, a na ladze obejma trzymajaca amor z drugiej strony. Wyglada to wszystko tak: http://yahoo.allegro.pl/fat/galerie/podcza...s/images/68.jpg A co do samego amorka to polecam poszukac wlasnie takiego LSL'a. Sa stosunkowo tanie (do wyrwania na Allegro nawet za 400zl) i w zupelnosci wystarczaja do drogowego uzytkowania (7-mio stopniowa regulacja) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi