Bubaziom Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 przelotowka+ pusty dyfuzor daje naprawde duzodokłądnie tak jak mowisz, :] dyfuzor mam puściutki a w końcówce tłumika ponawiercaną rurke owinientą watą, moto mocniejsze, szybciej sie wkręca(swobodniejszy wylot spalin) i dzwięk jest o wiele ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wueska no niestesty są w dyfuzaorach rozne gowna tyle ze niejst czym wypelniony a ma przegrody z dziurami i to zalezy ile.Oczywiscie o dyfuzorach w np crossach nie gadamy bo one sa fabrycznie puste.Hamaha Dt80 fabrycznie jest blokowana do 80km\h i na dyfuzorze to pisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Potwierdzam że DT80 LC2 jest blokowana do 80km/h sam mam i idzie równo 80km/h a obroty przy tym ok 6,5 tys. mam blokade na module i nawet na biegu jałowym nie wkręca sie więcej niż te 7 tys, a czasami chciało by sie przycisnąc... ale zalezy mi na w miare ekonomicznej jeździe bo nie mam za dużo kasy na paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Malegro, masz chyba jakies inne przełożenie, ja przy 80 na 6 biegu mam 6tys obrotów i ogólnie to leci 110 i lepiej, ale nie katuje :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi