Gość Anonymous Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Yoshi fajny filmik, tylko za mało akcji, motocykle najlepiej wygladaja w ruchu!!! a teksty też udane :lol: ps. wiesz ciężko by było wypatrzeć waszą ekipę na tle setek innych motocykli w Wawie..... chyba że następnym razem ktoś pojedzie w stroju adama lub ewy .........tego nie będzie się dało przeoczyć :banghead:pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 powiem tak: grupa była deko charakterystyczna :( (3 plastiki, a pomiędzy nimi harley 8O :banghead: ) - co jakiś czas dołączał do nas na krótką chwilę jakiś samotny jeździeć 8) - a to na busie, a to na katanie, a to na zygzaku więc... być może był to ktoś z forum i sobie kojarzy :D a co do samego filmiku - taaaak... w ruchu... wiem, wiem... ale trzeba by być niezłym akrobatą coby z tylnego zydelka nakręcić akcje jakie miały miejsce :mrgreen: poza tym jak się chłopaki rozgadali to ciemno sie zrobiło i lipa... skończyło sie kręcenie :? nie mniej jesli wypali nastepny raz to mam juz plana na konkretne filmowanie :D :mrgreen: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dzisiaj jeździmy 20.00 pod 2oo i po 15 min wyruszamy coby nie siedziec jak barany Chętnie poznam i pojeżdze z forumowiczami ;) Jak byście się w tym tygodniu, znaczy po tym weekendzie "gromadzili",to ja jestem chętny i czekam na info. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Fajnie że idea sie rozkręca - z przyjemnością sie dołącze do jeżdzenia, nie pojętego jako siedzenie w ZOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 siemacie forumowicze, chętnie się przyłącze do pojeżdżenia razem, tak jak chociażby dzisiaj, zamiast siedzieć w domku samemu i drinkować chętnie bym to zamienił na Hornecika w locie :lol: czekam na znak sygnał jak będziecie śmigać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 takze jestem chetny na smiganko, moze jutro tzn dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Hej Bodzyn, możemy ruszyć sobie razem, w końcu mamy do siebie całkiem niedaleko, dajcie znać jak się umówicie, postaram się śledzić dyskusję ale jakby co to na GG :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 nie, normalnie widzę nikt tu ze stolicy nie jeździ :P w piątek odebrałem prawko i na legalu już latam, może by tak jutro - przy niedzieli gdzieś się wybrać :P :P jest jakiś chętny, czy sam będę muchy zabijał :?: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 no przeciez jest temat o wyjezdzie do mlawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi