Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 poszukam... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 wbrew pozorom mało jest "malowanych jaj" :) znalazłem tylko spośród 600... lubi ktoś fiolet ? :) a ten jest nawet z Polski chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Dzięki za pomoc ale fiolecik to mnie prawie zabił.... ;) mają ludziska fantazję :mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 fiolet przesadzony ;) postaram się coś jeszcze poszukać ale jak już mówiłem jajek w nieseryjnym malowaniu jest dość mało- 750 jak na lekarstwo - 600 jeszcze jakoś :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Przeglądałem galerię www.gsx750f.com i malowań fajnych nie znalazłem, w większość seryjne.Ale spodobały mi się białe przednie kierunki :twisted: . Tylko się zastanawiam gdzie u nas takie dostanę ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 te dwa sa super' date=' te pierwsxze to nalepki a to drugie? niestety jestem ograniczony tym ze moge zrobic kolor+nalepki [/quote'] w ciemnosci swieci wiec zapewne naklejki Dopisane: Ta mi sie bardzo podoba, z bialego wiec pewnie juz widzialeshttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=49968341Co prawda to f3 ale mniejsza o to widzialem ;] na zywo rowniez - nie podoba mi sie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Poszukajcie na www.bikepics.com Często można się tam natknąć na wiele ciekawych okazów motocykli w róznych malowaniach i iekoniecznie seryjnych ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 wszystko przejzane ;p zrobilem sobie taki projekt ktora wersja lepsza ? ja mysle ze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 ktora wersja lepsza ? ja mysle ze 2 1 wersja jest lepsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Wersja numer 1 zdecydowanie bardziej do mnie przemawia ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 wedlug mnie tez 1 lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 a co sadzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Najfajniejsze to trzecie które zapodałeś ale będzie strasznie trudno to zrobić(co nie znaczy ze sie nie da). A jak nie to ostatnie to wtedy wersja z numerkiem 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Najfajniejsze to trzecie które zapodałeś ale będzie strasznie trudno to zrobić(co nie znaczy ze sie nie da). A jak nie to ostatnie to wtedy wersja z numerkiem 1. bedzie mi to wyklejac ten co bedzie cial nalepki, wiec luz te z nr 1 i 2 odpada bo malowac tylko jednokolorowo moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Całymi godzianmi siedze i szperam w internece, ale nic ciekawego jeszcze nie znalazłema moze po prostu powinienes pobawic się w VT? :roll: ja miałam podobny problem i photoshop rozwiał moje watpliwości ;) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi