dzijajdzio Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Ja chce do Wawy ..do Wawy<!!> / i niech ktoś motura użyczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Zapowiada sie ladna, ciepla i bezchmurna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 macq: to kaski i w autobus... kurde. wy sprzety naprawiacie, Icea_PL tyz ma problemy... ja nie ruszam urala od soboty. w sobote jezdzil i mam nadzieje ze sie sam nie popsuje ;-). ciekawe ile bedzie osob... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Zapowiada sie ladna' date=' ciepla i bezchmurna pogoda[/quote']w Wawie, czy w ogole w Polsce ? bo ja wlasnie zaczalem sie o to martwic ! jezeli bedzie ladnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 w wawie. ma byc okolo 20 stopni :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 no ale po niedzieli znowu ma sie zaczac zimno i pod koniec maja temperatura moze spasc do 5 stropni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 no ale po niedzieli znowu ma sie zaczac zimno i pod koniec maja temperatura moze spasc do 5 stropni co ty an to: http://pogoda.onet.pl/0,3,miasto.html 8) sroda 33 stopnie... miejmy nadzieje ze sie sprawdzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 oby sie sprawdzilo - bo jak ogladalem wykresy pogody ogolne na maj to bylem przerazony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Wybieram się na sobotę z Gdyni na imprezkę do Tomka puszką i 3 miejsca mam wolne jakby się ktoś chciał zabrać. Dodatkowo ponieważ w sobotę rusza Motobajzel na Stegnach to nieomieszkam odwiedzić. Po szczegóły zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Tomku, ja sie pojawie, wezme aparacik, porobie foty, i bedzie wesolo.Aczkolwiek sobota imprezka bedzie mieszana ze szkola, ale dam rade ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 No dobra jako ze to juz jutro to podsumowujemy caly temat i przypominamy. Termin: sobota 21.05. godzina 10.00 Miejsce: na placu manewrowym na tyłach ośrodka egzaminacyjnego (WORD) na Bemowie. Wjazd od ul. Piastów Śląskich. Mapka: www.pro-motor.pl Telefony do organizatorow: Tomek tel. 692 026 505 Piotrek Gadaj 502 602 727 Organizator zapewnia: 1.) plac manewrowy i okopy (oraz lopate do ich kopania :P )2.) grill i węgiel do niego3.) Instruktorow udzielajacych porad4.) dobra zabawe Organizator nie zapewnia:1.) motocykli do cwiczenia2.) paliwa do motocykli3.) napoi i produktow na grila Koszty: szkolenie gratisowe Kto moze uczestniczyc w szkoleniu ?Kazda osoba posiadajaca prawo jazdy kat A jesli ma zamiar byc dopuszczona do cwiczenia, widzowie prawa jazdy nie potrzebuja ;) NIE WNOSIMY NAPOI WYSKOKOWYCH NA TEREN SZKOLENIA - OSOBY W STANIE WSKAZUJACYM NA SPOZYCIE ALKOHOLU TEZ NIE BEDA DOPUSZCZANE DO JAZD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 to ja jeszcze szybkie pytanie, bo tez mam ochote wpasc i popatrzec, do ktorej mniej wiecej przewidziana jest cala impreza, bo na 10:00 to na pewno sie nie wyrobie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 to ja jeszcze szybkie pytanie' date=' bo tez mam ochote wpasc i popatrzec, do ktorej mniej wiecej przewidziana jest cala impreza, bo na 10:00 to na pewno sie nie wyrobie.Pozdrawiam[/quote'] Tu juz musi sie wypowiedziec Tomek do ktorej bo np ja mam czas gdzies do 14 i bede o tej sie urywal. Przypuszczam ze jak sie rozkreci zabawa i ludzie dopisza to kilka godzinek potrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Jak pech to pech :P Jak sobei coś zaplanuje to zawsze musi wyjsc na opak.Otóż dzisiaj około 22.00 rozkraczył mi się motocykl w środku Warszawy.Podejżewam, zę zatarł się wał, a może i ch*j wie co jeszcze.Tak więc nie wiem czy przyjade, a szkoda bo tak chciałem.Ewentualnie tylko samochodem jeżeli uda mi się namówić kogoś. P.S Podziękowania Dla Icea_PL za użyczanie w takiej sytuacji garażu i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja już niestyety po imprezie. Było super...nie sądziłem że przyjesie tyle ludzi! Żałujcie ci co nie byli! Było bardzo dużo nauki (ja sam byłem w terenie z piękną Tw200 :P Teraz nie mogę się doczekć następnego spotkania i nawet gbyby wstęp kosztował 20zł bym poszedł ;) http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi