Yogi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Czesc, Jezeli ktos posiada gsx'ra 600/750/1000 z 2003-2004 to prosze o kontakt w tym temacie. Mam pare prostch pytanek. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 no jakie te pytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 bardziej sprecyzuję: 2003-1000ccm, a 2004-obojetnechodzi mi o wymiary lampy przedniej tej wąskiej (wyglada jak cyklop).600/750 K3 mialy szerokie reflektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam Ja mam K4 jakie potrzebujesz wymiary nie wiem co mam Ci pomierzyć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Oglądnąłem zdjęcia twojej przeróbki to co zrobiłeś robi wrażenie bardzo mi sie podoba . Gratulacje !!! Do reszty forumowiczów zobaczcie co można zrobić z moto jak sie ma ogrom zapału i talentu z przeciętnego sprzęta :-) Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 chodzi mi o wymiary reflektora:http://i9.ebayimg.com/01/i/03/e8/8f/8e_1_b.JPG tu mamy reflektor: zmierz mi prosze wys i szer. szkła (wiadomo ze w najszerszym i najwyzszym punkcie), bo wiadomo ze ten czarny plastik wokolo to masz pod owiewką schowany, wiec mi go nie zmierzysz. da mi to orientacje jaki jest ten reflektor jest w porownaniu do hayabusy.podaj jeszcze ktory masz model? te reflektory sa chyba takie same ; 600 - 750 ma chyba takie same, a 1000 jest ciut inny. DZIEKI za pomoc. p.s. dzieki rowniez za uznanie. staralem sie jak moglem; wyszlo jak wyszlo. czasem mialem dosc i zalowalem decyzji. przede mna jescze pare przerobek znaczacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam Model jaki posiadam to GSXR1000 K4 jutro Ci podam wymiarki postaram sie przesłać Ci na priv rozrysowany cały przód do niej mam to gdzieś niestety bez wymiarów . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 super! - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 super! - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam Wiadomość Ci wysłałem, podaje jeszcze dla wszystkich ciekwa stronkę www.ronayers.com tam można znaleźć części do wszystkiedo a przynajmniej oglądnąć ryzunki na mikrofiszkach do każdego modelu .Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 WitamWysłałem Ci maila z wymiarami na rysunku . Co do dokłądności głowy nie daję , jak co to pisz pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Ja tez obejrzalem galerie i naprawde WIELKI SZACUNECZEK ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 WitamWysłałem Ci maila z wymiarami na rysunku . Co do dokłądności głowy nie daję , jak co to pisz pozdrawiam 8) ok, mega dzieki za trud i chęci! [ Dopisane: 01-09-2005, 19:53 ]Czołem!! Pytanko: mam z tyłu relfketora 4 pokrętła do regulacji swiatel (rozmieszczone parami: pewnie gorna i dolna zarowka).Czy ktos moze mi opisac co i jak to wszystko działa?? W ktora strone i czym krecic zeby nie ukrecic a wyregulowac?? ;)DZIEKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi