czarny2505 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 WITAM! JA POSIADAM TAKIE MOTO CZYLI MZ 660 SKORPION. JAK CHCECIE TO MOGĘ NAPISAĆ O NIM COŚ WIĘCEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 A napisz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Podobno Chuck Norris ma taką i ostro nia wymiata :D hehepozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2505 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 MOJE MOTO TO MuZ 660 SKORPION SPORT.DOSYĆ FAJNIE SIĘ NIM JEŻDZI, SILNIK MA OK. 48 KM I POCHODZI Z XTZ 660 TENERE LUB SZR 660. MOŻE MA NIE WIELE MOCY ALE DOBRZE SIĘ ZBIERA BO JEST LECIUTKI ( 180KG). PRZYŚPIESZENIE DO 100 OK. 4,5 SEK. UDAŁO MI SIĘ Z NIEGO WYCISNĄĆ 180 KMH. WYKONANIE TEŻ JEST DOBREJ JAKOŚCI, WSZYSTKIE PLASTIKI SĄ Z ACERBISA, RÓWNIEŻ PLASTIKOWY ZBIORNIK PALIWA, POZOSTAŁE CZĘŚCI TO TEŻ ZBIERANINA OD YAMAHY I INNYCH WŁOSKICH MOTO. ZAWIECHA TYLNA BILSTEIN, A PRZÓD TO WŁOSKIE PAIOLI. JAK BY KTOŚ MIAŁ CZĘŚCI DO TAKIEGO MOTO TO NIECH SIE DO MNIE ODEZWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Racja. Skorpion i Baghira to nie MuZ, tylko MZ- przepalcówka. A sprzedali nie nieopatrznie, tylko dlatego że stracili rynek- na zachodzie padła totalnie sprzedaż tych dwusuwów z powodu norm czystości spalin. :buttrock: nieopatrznie - razem z prawami do nazwy :( trzeba czytać ze zrozumieniem. sprzedanie praw do nazwy spowodowało, że kiedy wrócili do produkcji - nie mogli pisać na maszynach MZ - wtedy wymyślili to malutkie u pomiędzy dwoma literami 8) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi