Spec Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dawajcie tutaj filmiki takich sprzętów jak simsony ,charty,ogary,motorynki,komary i takie podobne.... :buttrock: Zrobimy jeden pożądny temat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja mam filmik jak ja "szaleje" :lol: ale niestety niemam jak wrzucić :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Za czasów panowania tu Iceago był tu taki temacik i sie raczej nie przyjął ,miejmy naddzieje ,że teraz sie ruszy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Nie no Macio.S zrób tak bo nwiwiem ile on waży ale www.interia.pl strona wwwlogin:motospec haslo:tirak ikonka plikinapis wgraj wgrywasz i naicskasz na film prawym potem własciowsci dajesz link i jest good :lol: musze to zobaczyć :buttrock: Albo wyslij mi na maila [email protected] i ja to zrobie .. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 MOTOROWEROWE FOTKI ... TEMAT JEST PRZYKLEJONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 tu chodzi o filmy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 tu chodzi o filmy .... Jesli tworzysz oficjalny watek, ktory ma sie przewijać jako podklejony - to pierw spojrz w slownik jez polskiego i popracuj nad interpunkcja. A temat z fotkami nadaje sie takze na filmy, ktore zreszta byly tam umieszczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Póki co cicho jakoś, moze sie rozwinie...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://kamil80.republika.pl/filmiki.html 3 filmiki ...teraz wy ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No spox popróbuje. Sorx, że tak późno odpisałem ale niezaglądałem dawno na forum :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ja mam 100mb filmików z jazdy na mojej suczce ale niemam serwera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Można zalozyc nawet na interi taki chociarz na jeden film 12mb i juz by bylo super ...napewno jest duze zaintersowanie proponuje przykleic podobny temat i wżucac tylko linki i komentarze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Lipa mój film zajmuje 12 mb a server ma 9 mb :buttrock: ;) a po spakowaniu mam 10 :) więc nie wrzuce chyba, że ma ktoś server i może mi go udostępnić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Na interi server ma 12 mb to akurat na spakowany sfilmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 No to tak to bedzie film number 1 :lol: . Był to 1 film nagrany próbny teraz dopiero mamy zamiar nagrywać filmy więc jak coś to bede wrzucał.ftp://[email protected]/ PSJak by było potrzebne hasło ogar1 a login filmikizmoto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi