PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=47585323 Bez komentarza... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 "Ładnie chodził na wolnych obrotach ale kolega chciał poprawić i sknocił i już teraz tak ładnie nie chodzi " :mrgreen: Niektóre teksty są rozbrajające :mrgreen: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 "TEZ MOZNA PRZEROBIC NA CZOPERA WYZUCAJAC PLASTYKI ZMIANA LAPY NA OKRAGLA I PODNIESC PRZOD MAM TAKIE SPECIALNE DOSZTUKOWKI Z KAZDYM MOTOREM MOZNA ZROBIC CO SIE CHCE...ITP... " :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 KOMPRESIA WYNOSILA 1CYL=11.2CYL=9 3CYL=10 4CYL=10 TO LADNA JAK NA MOTOR NIEODPALANY PO CZASIE POWINA SIE WYROWNAC I WZROSNAC. BuahahahahahahaCiekawa teoria doprawdy..... To takie moto ktore ma ze 30 lat powinno wg tej teori miec kompresje rzedu....no wlasnie 13:1 a moze 15:1...nie za malo :/ wiem! ze 20:1 jak Diesel :buttrock: LOL ROTFL i pare innych :flesje: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 albo "...ZASZCZEGAM sobie prawo..." ---- MISZCZ z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 a zobaczcie ilu chetnych 8O wiadomo - japonia w stodole musi byc, bo wueskami to ojce jezdzily, ja gorszy nie moge byc :mrgreen: ech, co za narod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 KOMPRESIA - to chyba mała kompresja? :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A ja tam se kupie takie fure! A co? Bede se smigal po wsi i dziewczyny zrywal!!! :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ....."MA ZTUNINGOWANE NUSZKI BIEGI OBUDOWY PLASTIKOWE HAMULEC LUSTERKA KIEROWNICA ITP"...... A co to są "nuszki biegi". :?: :mrgreen: ...." CISNIENIE OLEJU JEST BARDZO DOBRE WYSTARCZY ZE ROZRUSZNIK OBRUCI ODRAZU GASNIE KONTROLKA OLEJU TO ZNACZY ZE BDOBRE PANEWKI NA WALE I W GLOWICY ".... A jakie ma byc cisnienie na oleju nie zmienianym "kupe lat" i gęstym jak smoła :?: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Panowie jesli sprzęt w ogóle pali to nie wiem jak Wy ale ja go wciągam w ciemno... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 PGR bedziesz musial mnie przelicytowac bo takiego sprzeta to ja wezme . "ŚCIGACZ " I "CZOPER" w jednym mowisz i masz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Panie jeden przycisk i z czopra masz R1 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Panie jeden przycisk i z czopra masz R1 :lol: :lol: :lol: Ciekawi mnie dlaczego tylu chętnych jest na ten :roll: motocykl??? :buttrock: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 NOooo....Zdejmiesz PLASTYKI i masz czopera.... Dobrze ze tacy ludzie tylko siedza w stodolach i proboja sprzedac scigaczo-czopery. wolal bym takiego motocyklisty na drodze nie spotkac. Bo to pewno troche gazu i na dymba idzie.... ......co za czlowieczek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ;):): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi