lucas Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 witojcie namierzyłem Iż`a 49 w stanie ciekawym i wartym zainteresowania czyli da sie z nim coś zrobić chodzi powrócić do orginału, ale z tego co wypatrzyłem to brak jest całej puszki prądów, może ktoś z was miał iża lub dkw 350 i coś kombinował z taką puchą lub przerabiał zapłon na normalną stacyjke czy jakieś inne patenty a moze poprostu komuś z was została taka puszka prądów.także piszcie co zrobiliście albo co da sie zrobic p.s potrzebuje jeszcze kulise zmiany biegów błotniki w stanie dostateecznym lub wyzej :P i inne duperele jak coś to PW lub GG pozdrawiam czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 na allegro sporo sie tego pokazuje, polecam zajrzec na ta strone....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 jeśli nie jest to tajemnicą to za jaką cenę jest(lub był) ten iż ? czy miał papiery ? :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 prawde mówiąc flaszka którą jeszcze musze wypić, bo duzo kolesiowi pomagam i ma mi go "sprzedać", tylko narazie nie bardzo jeszcze chce się z nim rozstać ale nastąpi to napewno najbliższym czasie tyle że teraz nie napieram bo mam inny wydatek (CZ 380 cross), ale powoli sie rozgladam nad częsciami do IŻa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 gdyby był do kupienia,a ty rozmyśliłbyś się daj znać . :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Ale jak nie ma kwitów to szkoda flaszki bo o kwity do jeżawy to już było ciężko z 8lat temu...Szukaj orginalnej puszki ze stacyjką - orginał to orginał.Pozdro Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 kwity pies j#$%^& dajesz rzeczoznawcy 300zł i masz już zabytek :] i kwity do rejstracji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi