Plocho Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ja bym wzial TS 125 na allegro stoi zolta zawieszenie up-side downo i wgole wypasik :P badz RX pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ja bym wzial TS 125 na allegro stoi zolta zawieszenie up-side downo i wgole wypasik :P badz RX pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Płocho ty nabijaczu postówp :P A swoją droga ts 125 super sprzęt i to jeszcze na upsach :P JA bym bral ts lub dt. Crm mam uprzedzenia po mtx-ie 125r a dt jest zbyt popularna (pewnie dlatego że tak dobra :]) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Tia tylko z ta Ts-ka jest taki problem ze to 200cc :P . Dzis mialem dzwonic i sie dowiadywac czy to nie tuningowana 125cc ale zapomnialem :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To zeby kupic DT to ja juz w zamysle mialem' date=' bo chodzi mi o moto ktore mozna zarejstrowac. Bardziej chodzilo mi o marke, bo nabralem uprzedzenia do Suzuki po tym jak mielam RM.[/quote']Zależy od egzemplaża jak trafisz, ogólnie RM to bardzo dobry motocykl tylko jak trafisz padline to i CR i YZ też można mieć uprzedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ENDURO napisał:Dt jakbym nawet kupił zablokowaną to przynajmniej wiedziałbym ja ją odblokować' date='[/quote']w takim razie zapraszam do tematu "blokady w dt125r z 2000 roku". ciekawe , czy cos wymyslisz :P Hmm,chyba zapomniałem dać buźki " :P " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tia tylko z ta Ts-ka jest taki problem ze to 200cc :P . Dzis mialem dzwonic i sie dowiadywac czy to nie tuningowana 125cc ale zapomnialem :roll: .Nie przeszkadza mi to przy kat A 8). Po prostu chce malego sprzeta bo to najfajniejsza zabawa jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 moim zdaniem jesli ten NICASIL jest w dobrym stanie to takiego RXa mozna brac, no ale jak to sprawdzisz... powiesz kupuje, daje panu kase do reki ale jak tlok ma luzy a nicasil zjechany to zostawiam a pan kase oddaje, a sciagnac glowice i cylinder jak nie ma LC (liquid cooled- chlodzony ciecza) to jest kwestia minut, tylko ze tu to chyba LC mamy. no i kto sie zgodzi na taki ukladmowiac szczerze kupuje sie kota w worku, najwyzej po nasluchwaniu silnika sie nieco dowiesz.ja sie zmywam wymieniac przebita opone w mojej DRce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ENDURO napisał:Dt jakbym nawet kupił zablokowaną to przynajmniej wiedziałbym ja ją odblokować' date='[/quote']w takim razie zapraszam do tematu "blokady w dt125r z 2000 roku". ciekawe , czy cos wymyslisz :flesje: Hmm,chyba zapomniałem dać buźki " :buttrock: " :lol: Enduro no jesteś pewnien ,że sam byś odblokował jak ty oddajesz moto do mechanika nawet by zmienic ząbek w skrzyni :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Co ty bolsie gadasz :buttrock: ,skąd wiesz co wymieniałem w silniku i co mi mechanik robił.I nie jeden głupi ząbek,tylko było coś powarzniejszego.Najpierw pomyśl a potem napisz :!: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ojj enduro lepiej pomyśl co mówisz mi na reala i teraz nie zmieniaj wersji ,że jesteś mechanik złota rączka .Sorry nie ząbek tylko jakiś trybik czy zębatke mniejsza o to ,to nie jest sprawa na forum ...PS Troszke kultury na GG też by sie przydało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Rozblokowanie niektorych egzemplarzy DT to wyzsza szkola jazdy. Np. koles w serwisie u nas musial sie pytac wszedzie w ktorym miejscu jest blokada bo byla jakas nie typowa i dopiero po numerach ramy w Holandii doszli o co biega. Pozatym zeby np. CDi odblokowac trzeba miec jakies pojecie o elektronice, mocne nerwy ( :buttrock: ) i ok 1000zl jakby modul padl hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Uuu 1000zł :buttrock: A probowałeś gadać z kimś kto ma rozblokowaną dt i by ci to zrobił?? :flesje: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Kurde ale w innych miastach zdzierają. U mnie za zdjęcie blkoady na CDI biora 200zł i narazie jescze niczego nie posuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi