PGR Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A tak BTW Gdzie jest Q&^%A moja siekiera :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A tak BTW Gdzie jest Q&^%A moja siekiera :?: :!:ostatni raz widziałem przy drzwiach balkonowych w ośrodku"Zacisze" wydaje mi sie że ktoś chciał ja mieć pod reką w razie gdyby xt zaczeła znowu po schodach jeździć :twisted: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A tak BTW Gdzie jest Q&^%A moja siekiera siekiere przyniósł do naszego pokoju(mojego i bońka) marianKa i przy drzwiach stała - do niedzieli rano-wtedy ją ostani raz widziałem ;) tero radomskiswirze dawoj filmika z rąbania browara siekierą on jest w ch*j duży - proponuje zgrać na PYTE i wysłac pocztą na mój koszt JEDEN WARUNEK podzielic musisz sie jej zawartością z innymi ktorzy będą chcieli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Qrna tom mioł siekierke przeca nie pojde do baby i nie powiem ze goscie se przyjechali z siekierką coby wchodzic do pokoju bez klucza :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wiadomośc z ostatniej chwili' date=' broda dojechoł i własnie pije browca [/quote']Taaaaa pije pije ale nie sam - dziś mam w pracy tupot białych mew (lub mrówek 8) ), broda cfaniak zawinął się do domu o 21, ja siedziałem prawie do północy (nie ma to jak prosto po pracy do baru :mrgreen: ) Pidżi - siekierkę widziałem w niedzielę przed wyjazdem koło drzwi na balkonik, tam gdzie suszyły się jakieś buty (chyba mima :roll: ) - bo trzeba było przyjść pało to byś ją sobie wział ;) proponuje zgrać na PYTECiekawa propozycja :D kto udostępnia PYTĘ???? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 ojoj właśnie próbuję wytrzeżwieć ale ni dy rydy browar musi być :roll: :roll: :roll: dzięki zjeby za udaną imprezę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tego nigdy se nie przypomnę i pierdzielę od jutra nie piję (chyba) a co do powrotu to nie jeżdzijcie z otwartą szybą (je**ne osy gryzą nawet pod kominiarką) ;) :D :D pzdr i do następnej impry :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 nosz wczoraj je*lem 2 zimne zywce i nic, jakbym wode pil :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Teee red daj namiar na tego FTP-a bo chcemy fotki wrzucic ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Teee red daj namiar na tego FTP-a bo chcemy fotki wrzucic ........ foty przyslij na [email protected] ' date=' wrzuce na ftp i dam linki. ps. mozesz slac ile fabryka da, miejsca nie powinno braknac. [ [i']Dopisane: 15-07-2005, 00:18[/i] ]http://213.25.72.201/goorka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Fajnie było Was wszystkich znowu zobaczyć ;) Impreza zarąbista, ale przy takiej ekipie innej nie mogło być :-D Właśnie oglądałam zdjęcia 8O :-) Red, może by tak jakieś hasło na tego ftp zapodać, żeby tylko vipy miały do tego dostęp :?: :lol: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 heheheenie ma co sie wstydzic ;)kazdy wie ze to fotomontaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SIGMA Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Siemanko ludki :D ja tu trochu pozno zagladam...:) Ale niestety pracuje i nie mam mozliwosci... :cry: Impra byla zajefana :lol: Swir nastepnym razem zostawie Cie na ulicy... :-) :-) :-) amazonka musimy powtorzyc taka noc w 3 na trzezwo :-) :-) :-) bo z tych nic nie pamietam :) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 aj siem mi cóś przypomniało :oops: komu kasa za pokój????? sory ale zapomniałem... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 http://213.25.72.201/goorka/PGR%20pun%20z%20miasta.JPG :-D :-D PGR - przyjeżdżaj do nas, nadajesz sie :) :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 aj siem mi cóś przypomniało komu kasa za pokój????? sory ale zapomniałem... sie nie zainteresowałes to - przepadło, miałes zafriko DZIADek z recepcji nie upominał sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi