Lucass Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ładniutkie te Derbi, kurde nóweczka, gratulki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Gratuluje sprzęta wygląda jak nowy,załóż opony crossowe i do lasu ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Wielkie dzieki chlopaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz kurowski Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No ładny ładny Motorek ;) Ale mi się crossy/enduro nie podobają ;D Osobiście jeżdżę na skuterku Piaggio Typhoon 50ccm (niedługo 70ccm), a za rok zdajemy z Shurikenem na A1 więc według mnie mógł się wstrzymać z zakupem i w przyszły roku kupić jakąś 125. Ja w przyszłym roczku sprzedam sqter i sobię kupię Aprilkę RS 125 :) ale i tak spoko. Kura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Fajny moto gratulacje ,derbiki są naprawde super i wyglądowo też jest ładny prawie nuweczka ale .... ten gość przez 4 lata zrobił jedynie 4100 km .... dziwne :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dziwne ale jak dla mnei dobre i sprawdzone, silnik brzytwa !!!!!! Naprawde zajefajny. Jak na 50 ccm ma dos c sporo mocy i ku mojemu zdziwieniu niema koszmarnego dzwieku calkiem sumpatycznie "pierdzi" Mateusz Kurowski - tak wiem tylko spujz na to , ja w przyszlym roku robie z niego 70-80 ccm i ten twoj scigacz 125 ccm bedzie tylko o jakies 20-30 km/h szybszy a ja bede mugl jeszce posmigac po terenie ;) Pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 125 ccm bedzie tylko o jakies 20-30 km/hNIe no nie ma sie co oszukiwac- scigacze 125cc przekraczaja nawet 170km/h, ale co z tego skoro u nas sa dziury i juz przy 100km/h motor skacze po drodze jak glupi (trzesie). Ja jak lece ta paczke na DT nie czuje zadnych kolein. Wg. mnie na nasze drogi to tylko enduro (pomijajac juz ze jazda w terenie rzadzi swiatem :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 co do tego luzu między 5 a 6 to fajna sprawa, wygodniej jest zrzucić z 6 na luz o jeden stopień niżej niż o te kilka, gdyby był tylko między 1 i 1. ja w jawce mam luz między 1 a 2, i między 2 a 3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ja w jawce mam luz między 1 a 2' date=' i między 2 a 3 [/quote']Hehehehe ja po ostatnim rozkladaniu silnika mam to samo. Oczywiscie zrobilem tak specjalnie :roll: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No ładnie ładnie :]Gratulacje i zeby sie dbrze sprawowal.Ps. A kiedy zmieniasz obręcze bo na takich w teren raczej nie polecisz ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 OEM Team Pila zyczy duzo blota?na tych oponkach to bardziej szerokiej drogi :)maszyna fajna' date=' tylko oponki do wymiany jak chcesz w terenie pojezdzicPrzemek wie jak to jest wjechac na szosowkach w bloto ;) (patrz temat "film-OEM Team Pila"[/quote'] Jakie szosówki , to sa opony nazywane enduro czyli takie ,ze dobre na asfalt i dobre w teren . Jak dla mnie to maja za slabe wlasciwosci terenowe;d , ale z kolei z kostka kiepsko na asfalcie... tak wiec takie co mam sa najlepsze , mysle ze z kostka przez to blotko tez bym nie przejechal bo tak zassało ;P . Co do tematu to Derbi bardzo ladny , widac zadbany sprzet i dlugo Ci posluzy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Przemek jak sie umie jeździć technicznie to na prawie każdej oponie każde błoto przejedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ścigacz 125 (jak aprilka rs) 170 km/h bez problemu. Kolega ma taką to na 3 juz jest w stanie 100 km/h wyciagnac a derbim wiecej niz (uwaga strzelam) 100 - 110 nie wyciagniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 FAKT moja pomylka, ja swoja derbioszka dzissiaj 90 km/h jechalem rowna prosta droga ale coz ... Przelozenia na teren itd, Mnie narazie tyle starcza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 wyciagnac a derbim wiecej niz (uwaga strzelam) 100 - 110 nie wyciagniesz.Sadze ze troche wiecej bo 110-115km/h to kumplowi Ts-ka 70 leci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi