Skocz do zawartości

Nowy motorek ... :D

Rekomendowane odpowiedzi

No ładny ładny Motorek ;) Ale mi się crossy/enduro nie podobają ;D Osobiście jeżdżę na skuterku Piaggio Typhoon 50ccm (niedługo 70ccm), a za rok zdajemy z Shurikenem na A1 więc według mnie mógł się wstrzymać z zakupem i w przyszły roku kupić jakąś 125. Ja w przyszłym roczku sprzedam sqter i sobię kupię Aprilkę RS 125 :) ale i tak spoko.

Kura

Dziwne ale jak dla mnei dobre i sprawdzone, silnik brzytwa !!!!!! Naprawde zajefajny. Jak na 50 ccm ma dos c sporo mocy i ku mojemu zdziwieniu niema koszmarnego dzwieku calkiem sumpatycznie "pierdzi"

Mateusz Kurowski - tak wiem tylko spujz na to , ja w przyszlym roku robie z niego 70-80 ccm i ten twoj scigacz 125 ccm bedzie tylko o jakies 20-30 km/h szybszy a ja bede mugl jeszce posmigac po terenie ;)

Pozdro all

125 ccm bedzie tylko o jakies 20-30 km/h

NIe no nie ma sie co oszukiwac- scigacze 125cc przekraczaja nawet 170km/h, ale co z tego skoro u nas sa dziury i juz przy 100km/h motor skacze po drodze jak glupi (trzesie). Ja jak lece ta paczke na DT nie czuje zadnych kolein. Wg. mnie na nasze drogi to tylko enduro (pomijajac juz ze jazda w terenie rzadzi swiatem :lol: )

OEM Team Pila zyczy duzo blota?

na tych oponkach to bardziej szerokiej drogi :)

maszyna fajna' date=' tylko oponki do wymiany jak chcesz w terenie pojezdzic

Przemek wie jak to jest wjechac na szosowkach w bloto ;) (patrz temat "film-OEM Team Pila"[/quote']

Jakie szosówki , to sa opony nazywane enduro czyli takie ,ze dobre na asfalt i dobre w teren . Jak dla mnie to maja za slabe wlasciwosci terenowe;d , ale z kolei z kostka kiepsko na asfalcie... tak wiec takie co mam sa najlepsze , mysle ze z kostka przez to blotko tez bym nie przejechal bo tak zassało ;P . Co do tematu to Derbi bardzo ladny , widac zadbany sprzet i dlugo Ci posluzy:P