dofo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Czy wy macie z tym coś wspólnego? ;) :) ;) http://info.onet.pl/1083218,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Czy wy macie z tym coś wspólnego? ;) :) ;) http://info.onet.pl/1083218,11,item.html 12-letniego chłopca postrzelił z wiatrówki 80-latek, którego denerwowały głośne zabawy dzieci pod jego blokiem w Rybniku (Śląskie). Nie , nikt nic niepamieta , ale ta wiatrowke to ktos nam podrzucil pod domek , ale to naprawde nie nasza sprawa.A ten chlopak niebyl az tak glosno.... p.s Ale tak serio ... ten swiat jest chory, takiego dziadka powinno sie zamknac w zakladzie rybnickim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nic tak nie trzeźwi jak wiater łod czoła ;) Było zajebiście, ino nie wiem czemu głos mi do dziś nie wrócił, ale co tam..Wielkie dzieki dla Tuby i Bronxa, było extra PS: szkoda że wątroba jak matka - jest tylko jedna... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 6! No to tera ja: po pierwsze trzęsą mi sie nie tylko ręce, jak Zbychowi, ale i nogi. Było super i gdyby nie antybiotyki to zapewne wypiłbym sobie ciut więcej i miałbym śrubę jak batory, a tak było delykatnie. Dzięki Bronx, Tuba & Zbyhu (kurde dopisałbyś sobie to 'c' w nicku bo się mnie myli ;) ). Wracaliśmy z Młodym powolutku, oj powolutku. Juz w Zorach 45 minut przerwy na mcdonaldzie :). Ale daliśmy radę. Krasnal - nawiedzę Cie bezwzględnie. Zrewanżuję się za to na 'a'. Pozdrawiam całą ekipę. Jak wrzucę fotki na stronkę to podam linkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Potwierdzam - dotarliśmy z brodatym do domku około 18.00 zaliczając po drodze jeszcze pizzerię w Szklarskiej Porębie i browca w Bogatyni przed schowaniem sprzętów do garażu. Wielkie Dzięki dla bronxa i tuby sa samozaparcie i zorganizowanie impry ;) :) ;) Ale żeby po tym wszystkim ośrodek nie był dla nas "spalony" to jakoś nie mogę uwierzyć 8O :) Wesoło zaczęło się robić już na samym początku. Na parkingu pod Wrockiem gdzie czekał na nas Quad zrobiliśmy sobie krótką przerwę. Po ok.5 minutach podjechało 2 gości na GSXR750 z pytaniem gdzie tu jest giełda. My 8O bo giełda miała być dopiero w niedzielę - załamali się goście, na moje pytanie skąd są powiedzili że z Wodzisławia 8) No cóż, po prostu przyjechali dzień za wcześnie ;) Juz w Zorach 45 minut przerwy na mcdonaldzie :P.Hehehehe widzę że nie tylko nasza ekipa pacyfikowała makshity :) echhh już mi się przypomniała zabawa balonami (PGR: "Ten jest mój, to mój balon" :lol: ), i ten fragment pękniętego balona przyklejony do ściany.A pamięta ktoś jeszcze jak broda z jednego z chlebów zrobił tosty z rodzynkami- zejdź, na chlebie siedzisz,- nie siedze,- nooo na chlebie siedzisz, złaź z**bie!- no na pewno nie na chlebie!!Czy ktoś zjadł te tosty ???? Dzięki PGR'owi :twisted: całe 0,7 zielonego musiałem nalewać przez małą dziurkę przy denku - dobrze że cała butelczyna nie pękła 8) dzięki odpowiedniemu odkręcaniu nakrętki można było regulować szybkość nalewania :P Co do palenia lacza to pamiętam jak zbyhu rowerem dawał :) tylko że "palił" mu tylko co drugi gar i jakoś nie bardzo szło :P Pozdrówka również dla policmajstra z drogówki na wylocie z Gliwic (Pipcyk znasz tą stację BP - wiesz o co chodzi) - dobrze że nas nie zatrzymał, wziął się tylko pod boki i półgębkiem uśmiechał. To na razie tyle. Tym razem zdjęć zrobiłem niewiele, jakoś natchnienia nie miałem :P ale dzięki temu będę na wielu innych 8) Spaaaaaać , dobrze że dziś w pracy spokój 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Krasnal szmato jakby wszyscy wychodzili z takiego zalozenia to nikt by fotek nie robił ;) 12 godzin snu i organizm rząda więcej... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Z tego co wiem, to za szmatę robiły łóżka - zakrywaliście nimi 'pawie' :mrgreen: tylko jak je mocowaliście do ścian to nie mam pojęcia ;) wczoraj jeszcze broda opowiadał jak rano zaczęliście kanonadę z otworów dupuszczających to było aż gęsto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 EEE tam... Po pięc strzałów na głowę i zrobiło się ciemno o 7 rano :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Astarte i Amazonka skleroze macie??A kto was z molo do wody wrzucal :mrgreen: :? wiesz że mi dopiero teraz przypomniałes' date=' ale jazda... normalnie strachu sie wtedy najadłam :) ;) Jak pisalem sa flmiki jak KRasnal Cotlet Astarte i inni pala gume and inne hardcore ale to juz na ftp w duzo lepszej jakosci ;) No już się nie mogę doczekac zobaczyc mojego dziadowskiego Heidenaya jak sie zakopuje 8) w ziemi i nie tylko... ps. pacyfikacja sasiedniego domku była dobra :twisted: Amazonka czemu nas z tamatąd wyrzucili :?: :?: DO PIEKŁA :oops: :) :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 wiesz że mi dopiero teraz przypomniałes' date=' ale jazda... normalnie strachu sie wtedy najadłam :) ;)[/quote']Ty niechcesz aby Ci wiecej przypominac ;) wierz mi ze niechcesz :)... DOOOOO PIEKŁAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :twisted: ps. pacyfikacja sasiedniego domku była dobra :twisted: Amazonka czemu nas z tamatąd wyrzucili :?: :?: DO PIEKŁA :oops: :) :twisted: pzdr @starte BO podrywałyscie ich mezczyzn i jak na jednym jest filmiku : "idzcie sobie nasze dziewczyny chca abyscie sobie poszly" ( a w tle ) DO PIEKŁAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Widzę, że ktoś pił z mojego kubeczka :-). Będzie z niego dobry motocyklista - ma gust! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Na razie mamusia ;) musiała robic za boczne kółka ale da rady :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 PGR jaka mamusiaaa ;) ja jestech mloda dzieci to hoho..to jest moj brat 8) no ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A nie widziałaś tego " ;) " w tekście :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ps. pacyfikacja sasiedniego domku była dobra :twisted: Amazonka czemu nas z tamatąd wyrzucili :?: :?: DO PIEKŁA :oops: :) :twisted: pzdr @starte Astarte' date=' ja to nie rozumię jak ktoś mógł wyrzucić takie dwa kochane aniołki jak my ;) :lol: BO podrywałyscie ich mezczyzn i jak na jednym jest filmiku : "idzcie sobie nasze dziewczyny chca abyscie sobie poszly" ( a w tle ) DO PIEKŁAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :twisted: Tak było :lol: Ale na długo się nas nie pozbyli i tak tam wróciłyśmy :twisted: ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi