MarianKa Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Piekny moment to było nasze rozstanie. nie, żebym sie cieszył, ze was zostawiam. :lol: Stanelismy w 3 motorki na skrzyżowaniu, pogadaliśmy i każdy pojechał w swoją stronę . Piekna scena, szkoda, że nie było przy tym kamery! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No to spoko ze Ci ta Suka wreszcie gada 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czolem! Gada, ale jeszcze tak sobie :P.Marian swoim 4 lata starszym GSem objechal mnie dwa razy w kolko, gdy startnelismy razem spod swiatel :P.Zobaczymy co bedzie jak wymienie dysze w gaznikach i je zsynchronizuje ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Spoko Zbyhu nie od razu Rzym zbudowano z małej łyżki a do przodu :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SIGMA Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Siemaneczko! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :D Zbychu tylko nie szalej za bardzo bo Ci znów się zpzuje :D Astarte jak tam klamka?Słyszałam,że bylaś tak zła :twisted: :P że ją połamałaś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ... Astarte jak tam klamka?Słyszałam,że bylaś tak zła :twisted: :D że ją połamałaś :PWidzę, że wieści szybko się rozchodzą ;) Moto szlifowało przez 20 metrów i się nie złamała, a jak na parkingu moto mi się gibło to nie wytrzymała - i znajdź tu logikę :twisted: (chyba kupię sobie zapasową coby z nią jeździć, bo musiałam pchać tą padakę 500 m do domu :lol: ... tylko nie mówcie że można było jechać bez sprzęgła, bo po drodze miałam 3 dupne skrzyżowania i parę torów tramwajowych ;) :P ) ps. muszę się pochwalić, że sama ją podniosłam (bak pełniutki 8) ), ma się tą krzepę :twisted: - ta przyjemność kosztowała mnie 16 zł :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Widzę' date=' że wieści szybko się rozchodzą :D [/quote'] 8) Cotlet pało - gadaj co z tą CeBeką padaką się dzieje - da się to jeszcze zreanimować??? Czy już oglądzasz się za nowym silnikiem??? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Da się da.... szczegóły niebawem... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Cotlet pało - gadaj co z tą CeBeką padaką się dzieje - da się to jeszcze zreanimować??? Czy już oglądzasz się za nowym silnikiem??? Cool Da sie Krasnalku :lol: Pipcyk sprawdzil silnik i okazalo sie ze zatarla sie panewka korbowodowa lewego cylindra, poszedl tez korbowod - przegrzal sie i widoczne juz byly przebarwienia... No a skoro z panewki zostaly tylko wiorki to wal tez nie bedzie w najlepszym stanie... :D Ale na szczescie dla mnie znalazl sie gosc ktory sprzedaje CB'ke na czesci i ma dla mnie wal z korbowodami za przyzwoita cene 8) Pipcyk sie do niego wybiera i wszystko obada - jesli bedzie wporzo to bieremy i wkladamy do Hondzi :mrgreen: A stary wal to se nad lozkiem powiesze na przestroge i bede dzieciom pokazywal jak juz beda mialy swoje moto coby nigdy gumy na zimno nie palily :P Jeszcze raz wielki szacun dla wszystkich ktorzy mi pomogli na autostradzie i dla tych ktorzy dalej pomagaja :D Bez was bym nic nie zrobil!! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Cotlet trza bedzie zmierzyc fi otworu mocującego korbowód na wale może Ci spasi i wtedy będzie wiadomo o co chodzi w Twoim podpisie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 siema zjeby właśnie wytrzeżwiałem :twisted: PIGI jak tam termin węgierskiej dziurce bo chętnie zastąpiłbym POCZIEGO w oknie z gitarrrą :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Broda dla takiej pały jak Ty to codziennie moge robic zlota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jeszcze raz wielki szacun dla wszystkich ktorzy mi pomogli na autostradzie i dla tych ktorzy dalej pomagaja :D Bez was bym nic nie zrobil!!!spoko spoko odrabiam za Fostersy w Londynie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 spoko spoko odrabiam za Fostersy w Londynie Twisted Evil Nika - o co chodzi z tymi fostersami i Londynem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 spoko spoko odrabiam za Fostersy w Londynie Twisted Evil Nika - o co chodzi z tymi fostersami i Londynem :?:widac masz słabą głowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi