rahu Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 spokojnie dasz(cie) radę na VFR. grunt, żeby była w dobrym stanie technicznym - o resztę się nie martw :) ze swojej strony namawiałbym, abyś jeszcze wziął pod uwagę XX :) p.s. nie, nie sprzedaję ;) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wouk Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 spokojnie dasz(cie) radę na VFR. grunt, żeby była w dobrym stanie technicznym - o resztę się nie martw :) ze swojej strony namawiałbym, abyś jeszcze wziął pod uwagę XX :) p.s. nie, nie sprzedaję ;) pzdr XX?? ok popiszę się elokwencją laika i zapytam się o czym mowa :icon_eek: XX?? ok popiszę się elokwencją laika i zapytam się o czym mowa :icon_eek: Dobra pytania nie było :banghead: nie skojarzyłem że masz na myśli czarnego ptaka :icon_razz: No dobra a jeszcze jedno pytanie...jak wypada w porównaniu z VFR'ką jej siostra CBF 1000?? Szukam różnych rozwiązań z tego też względu że muszę brać pod uwagę niski wzrost własny...174 cm co w połączeniu z ciężarem plecaka i kufrów musi być solidnie podparte 2 stópkami.... XX jest ciut za duży jak dla mnie i nie mówię tu o wysokości siodła (co tyczy się DL czy Viadra) ale o masę...te 260kg samej maszyny troszkę mnie przeraża.... czekam na jakieś sensowne nowiny... P.S. nie ukrywam że serce w wersji V korci mnie bardziej niż R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Bardzo podoba mi się ten motocykl, i chętnie bym taki sobie kupił. Niestety jak się ktoś sam nie przekona o wadach i zaletach, to nikt nic nie doradzi. Każdy użytkownik ma swoje zdanie, tym lepsze im szybciej chce sprzedać ale to inna beczka. Rok temu szukałem motocykla, wykukałem Aprilię Pegaso Strada, w opiniach gazetowych nie mogli się jej nachwalić, normalnie miód sie lał z artykułów, po roku użytkowania wiem jedno NIGDY WIĘCEJ WŁOSZCZYZNY. Pomimo że silnik jest tam z Yamahy, ale cała reszta porażka. Dobiły mnie ceny części i czas oczekiwania na nie. Pozdro wszym i powodzenia w zakupie bezawaryjnego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi