DZIADU Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Temat prawdopodobnie już był (możliwe, że z mojej inicjatywy) lecz nie udało mi się go odnaleźć. Otóż chodzi mi o dane dotyczące gaźników w FZ 750 model 1FV; 1FN, z roku 1987. Chodzi mi głównie o ustawienie dysz, lecz jeśli któryś z Was mechaników byłby tak miły i podał mi kompletne dane dotyczące ustawienia gaźników w tym modelu byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Jak chcesz dane dotyczace regulacji gaznikow w tym motocyklu to podaj mi swojego e-mila to Ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 model 1FN/V/1TVMikuniBDS34dysza105wolne 3 obrotypoziom 8,3 +/-1 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Gazniki te same co w FZXie ale ustawienia widze ze inne. Pipcyk wiem że miał serwisówkę do FZ ale widze ze juz zdobyłeś te dane... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dzięki panowie!! Już zrobione!!! ZAP****A jak MIG 29!! :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi