Przemek PbS Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 czytam i powiem wam ze moj kumpel zabil raz psa jak jechal na motorze :cry: :cry: :cry: Szkoda psa, no ale co zrobic skoro wylecial pod kola? Kumpel mial podobno sytuacje. Najpierw przelecial przez droge kocur, to troche wyhamowal, potem dal gazu a tu pies za nim prostu pod kola. Podobno zostaly na nim tylko slady kostki :roll: . Wazzabi a jak z filmem? Nacisnales juz UPLOAD?;) Upload wcisniety , filmy sie laduja na server , znam juz nawet link ale nie moge go umiescic niech zrobi to rezyser filmu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 znam juz nawet link ale nie moge go umiescic niech zrobi to rezyser filmu Rezyser stracil wlasnie 2 widzow (lecimy jutro z Plochem na 5-cio dniowke- wycieczke klasowa ;) ), takze nastepnym razem niech sie bardziej stara ;) . Teraz ostatnia okazja do dania linku. Przemek: Masz okazje sie wykazac ;) . Dzis bym zapuscil filmiki a jutro z rana bym obejrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Co do psow to wina ich wlascieli :roll: a co do filmu to dajcie dzis jeszcze ten adres ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 U mnie jest taki kolo co jak jezdziłem na komarku mnie zaczepil że mu dzieci rozjade (nie przekraczalem 20 km/h) a on siedzial przed domem a dzieci po ulicy biegalyJa wczoraj mialem to samo. Koleś do mnie cos spał to mu grzecznie odpowiedzałem że ulica jest do jeżdzenia a nie ma słuzyć dla dzieci jako plac zabaw i co to za ojcec co na ulice dzieci wypuszcza bez opieki, Jka chcę se pochodzić po jezdni to na pasy zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 ulica jest do jeżdzenia a nie ma słuzyć dla dzieci jako plac zabaw Uwazaj tylko czy tam nie ma u was takiego pieknego znaku o kolorze niebieskim a ksztalcie prostokatnym, na ktorym sa narysowane bawiace sie dziec. W takim przypadku pociechy tego pana maja pierwszenstwo przed autkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 zapodaje link, tylko jedna sprawa dopiero sa 3 pierwsze czesci na servie wiec lepiej nie sciagac 4 bo bedzie skopana, patrzcie na rozmiar plikow, jak bedzie juz zapoczatkowanie 5 to mozecie scigac 4, a jak bedzie zapocztkowanie 6 to mzoecie sciagac 5, 6 sciagajcie jak bedize miala 10mb http://shell.infomark.com.pl/~solo/shuriken/oem/ milej zabawy zycze PS sorry ale wczoraj nie zdazylem wiec dzisiaj dokanczam do 12:00 powinno wszystko byc na servie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Uwazaj tylko czy tam nie ma u was takiego pieknego znaku o kolorze niebieskim a ksztalcie prostokatnym' date=' na ktorym sa narysowane bawiace sie dziec.[/quote']Nie na moim osiedlu nie ma takiego znaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Chce powiedzieć, że chciałbym wesprzeć tego typu produkcje w ten sposób ze wszytskie wiekrze filmy (oczywiście jakieś rozsądne) bede pozwalał zamieścić na mojim servie. :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Shuriken, jaka przepustowosc ma lacze Twojego serwera? Bo u mnie lipny transfer :/ 1.7KB Moze jakies mirrory? Wazzabii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ściągłem już 2 części ale kurcze coś mi nie chodzi nie wiecie może jakiego kodeka trzeba by obejrzeć ten film :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 k-lite codec pack sciagnij wersje standard i powinno wszystko chodzicz mirrorami kiepsko jak narazie bo serverow innych nie ma szukam i prosze o jakies bo na tych darmowych to zonk, wczoraj znalazlem 150mb 3gb transferu miesiecznego a tu max rozmiar pliku 500kb, a tak to wszedzie servery o pojemnosc 50mb 30mb 15mbskusze sie moze na dwie 50 i bedize po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Buhne Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Pisalem Ci na PW, mam 45MB na neo wiec jak co to: GG5005079. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 O szit ale trasfer , cos czuje ze sobie tego nei obejrze :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 spokojnie zaraz otrzymam wstep do serveru Piotrek Buhne i wladuje polowe filmu, bedzie lepiej, bez paniki, nie pchac sie, kazdy obejzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 portal: o2.pllogin: test_testhaslo: moto4um Ja wlasnie wysylam tam zrarowana czesc1. Jezeli ktos ma nastepne to niech sle. Pamietajcie, ze list nie moze miec wiecej niz 10mb. Tylko nie usuncie przez przypadek tych plikow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi