Sniper77 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Z tym tez się zgodze. Jakiś czas temu mój kolega, który jeździł wcześniej na wielu motocyklach typu enduro/cross o różnych pojemnościach wsiadł na yamahe 125 i go troszke poniosło, w dosłownym znaczemiu tego słowa. Za dużo przekręcił manetką i bum... spadł z motorku, na sczęście na piasku :D PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 yamahe 125 Yamahe YZ 125 czy DT 125.Ja jak miałem jeszcze DT dałem przejechac się mojemu koledze mówił że on tez to potrafi i wszytsko dla niego jest proste...dałem mu :-) ,tak odkęrcił że wybił manetką okno u babdzi w domu.Była to prościutka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie pamiętam czy to dt czy yz, ale chyba yz. Wtedy jeszcze się tak nie interesowałem enduro jak teraz... Wcześniej po prostu lubiłem motoxy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 MI chodzi o to ze jezdzac na TS przez te hmmm pol sezonu nauczylem sie sporo mniej niz w tym samym czasie na KDX'ie.Ale to dzięki umiejętnościom zdobytym na TSce, jest Ci teraz sporo łatwiej na KDXe. Bo gdybyś odrazu zaczynał od KDXa to nie było by tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ale to dzięki umiejętnościom zdobytym na TSce' date=' jest Ci teraz sporo łatwiej na KDXe. Bo gdybyś odrazu zaczynał od KDXa to nie było by tak łatwo.[/quote']Wiadomo ale z drugiej strony jakbym po dzien dzisiejszy latal TS'ka to rowniez nie mialbym takich umiejetnosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja na YZ przesiadlem sie ze skuterka :twisted: nigdy wczesniej nie mialem doczynienia ze skokami , winklami itp , no moze chyba ze hardcorowe jumy na komarze :] Początki latwe nie byly ale juz jest extra . Jak sie czegos bardzo pragnie to na 100% idze to osiagnac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi