enduroguy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Fotka fajnego V-maxa chyba z Piaseczna tu jest link dużej foty http://home.detekt.pl/rozwad/galeriavmoa/m...yVmax10_jpg.htm Hehehe ta statystyka na baku kozacka. Do humoru sie nadaje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Hehe niema problemu możesz zrobić z tej fotki nawet śmieszny post ;) . Poprostu chcialem żeby było coś ciekawego w avatarze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Hehe udało ci sie bo avatarek jest w deche :P A Siwy ma focha że nic nie pisze ? ^^ Mateusz i jak ci się jeździ przetuningowanym Piaggio Typhoonem ?;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 nie mam focha,ja mam Rs 50...nic nie pisze w tym temacie bo po co?juz się wszystko wyjasnilo to nie rozumiem po co ciągnąć wątek... :? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Troszke chacik sie wam tu skomponował :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz kurowski Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No mój Typhoonek jeździ całkiem całkiem. Teraz już jak dodam więcej mocy to daję na tylnie kółeczko :D a wcześniej musiałem się podpierać nogami i długo gaz dodawać.Ogólnie teraz go docieram. Jutro jadę z qmplem (Shuriken) zrobić jakieś 100km :D Z poważaniem Mateusz Kurowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To szerokiej drogi :P Ps. jak kiedyś kupisz już tą Aprilkę RS to też napisz jak wrażenia ;)Bo jak juz sie wkręciłam w temat , oblukałam w necie to też się przymierzam do niej. Zaczeła mi się podobać :D Ja zakup maszynki planuję na wrzesień (urodziny) ;) I może własnie od tej Aprilki zaczne :D Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No i widzisz Kura ?? Namieszałes teraz dziewczynie w planach :D Ale to chyba dopshe he he. A z tym naszym dzisiejszym jeżdżeniem to sie okaze bo strasznie chu..... pogoda jest :? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mogę poznać zasady tego spamu? Ludzie, wiem że fajnie się bawicie, ale to forum, a nie czat. W całym tym spamie uciekł sens tematu, a jego autor może sobie poczytać jakieś pogaduchy zamiast sensownych odpowiedzi. Wygadana_bestia, morfi itd zamiast czatować przeczytajcie moje PW i wyciągnijcie wnioski. Albo gadacie na temat, albo zamykam ten wątek na amen!Dziękuję. Z poważaniem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Suzuki Rg80 ładnie chodzi cicho wcale nie pierdzi ma miękkie zawieszenie ze można sobie po lesie pokatać jak ktos lubi i osiągi ma też dobre spokojnie powyżej 100kmh idzie sie pobujać,Rs pierdzi ale mozna sobie tłumik zmienić testowane przezemnie zakładałem u kolegi tlumik od opla omegi i fajnie basem zaciągał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi