Klaus Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Co do sprzętów to w mej wsi małej bo małejsą osoby mające Intruza, szadołkę, virażkę ale 750, no i kawki także, znajdzie się HD i V-maxi jescze wiele innych - no wieś moto stoi , czopy crossy i ścigi. Wszystcy się znamy więc wiemy kiedy i kto co naprawia- kiedy i z jakich powodów miałÂ gleby. Kaxdy jechał sprzętem każdego. I zawsze nikt nigdy by nie zamienił swojej maszyny- bo ona jest najlepsza. Jedyna spostrzeżenie to że nikt nie ma virki 535 - ale za to są one tanie.Więc polecam szadoła A kwestia - kardan - łańcuch to tylko sprawa oporządzania sprzętu z łańcuchem jest więcej zachodu - ja mam łańcuch więc wiem ile więcej czasu potrzebują na czyszczenie i smarowanie niż koledzy z kardanami. PozdrawiamKlaus na Łosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Witam,ja na Twoim miejscu wziąłbym Shadowe 600 kub jak tu juz padło Intruza 800. Co do Virago - duży plus to napęd wałem kardana. Osobiście nie podoba mi się styl tego motocykla - ale o gustach się nie dyskutuje. Co do hondy to na pewno ma większego kopa i wg mnie ładniejszą sylwetkę. Wadą jest łańcuch ale jak się nie tępi motocykla to i on swoje wytrzyma.Pozdrawiam Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 SUZUKI INTRUDER 600 , 750 , 800.wszystko za - wygląd chopper z krwi i kości no może ze stali ,silnik ma kopyto , kardan , praktycznie bez wad , jedynie podnóżki za bardzo w tył przesunięte .Ale to można przeskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ok, dzieki wszystkim za fatyge. Z powyzszych postow wynika ze najlepiej byloby kupic Shadowa. W tej samej cenie i podobnym wieku mozna kupic Shadowa 600 i Intrudera 800. Ktotego bardziej polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Witam!!Ja ma Virago 535 ale zastanawialem sie nad Intruderem niestety zabraklo kaski bo byl o jakies 5 tys drozszy:(. Ale Virago tez mozna pojezdzic ja jestem zadowolony (narazie) Mialem okazje jezdzic Intruderem i vt 600 bo moj kumpel posiada taka Honde nawet calkiem calkiem to sie buja ale moim zdaniem intruder jest ladniejszy i chyba troche bardziej zrywny.Mysle ze co bys nie wybral to bedziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 moim zdaniem intruder jest ladniejszy i chyba troche bardziej zrywnypiszesz o intruderze 600 czy 800 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 600 i 800 to z wygladu ten sam motocykl. Jedyne roznice to pojemnosc, moc i moment obrotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pisze o 800 bo takim jezdzilem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 wiem wiem, tylko DzikoExtrem napisal Mialem okazje jezdzic Intruderem i vt 600 bo moj kumpel posiada taka Honde nawet calkiem calkiem to sie buja ale moim zdaniem intruder jest ladniejszy i chyba troche bardziej zrywny. I jestem ciekawy czy bardziej zrywny od shadow jest intruder 600 czy 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ale jak mowilem Honda tez jest niczego sobie i mozna sobie nia poszalec.Moim zdaniem wazny tez jest kolor motura niektore kolory dodaja maszynie fajnego wyglady ale oczywiscie stan techniczny ponad wszystko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jeśli chciałbyś Intruza to zdecydowanie 800 a nie 600. Powód jest jeden - 800 jest bardziej popularna przez co dostęp do części zamiennych zdecydowanie łatwiejszy. No i pojemność skokowa - im więcej tym lepiej. :) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Planowalem zakup moto do 10 000 zl (w tej cenie to tylko virago), ale widze ze to troche niemozliwe. Musze sie jeszcze wstrzymac z miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 I stalo sie, jestem jak na razie sczesliwym posiadaczem Hondy Shadow VT600 z 96 r., sprowadzilem ja z Niemiec za dobre pieniadze, moim zdaniem stan idealny. Dziekuje wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Masz tu jeszcze coś o Hondzie Shadow:http://chudzikj.republika.pl/VT600.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmazyn Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 YAMAHA VIRAGO 535 czy Honda VT SHADOW 600 czy może jeszcze coś innego polecicie mi kupić tak do 6tyś. w grę oczywiście wchodzi jakiś chopper / cruiser . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi