Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 damy radęa mam jeszcze pytanko - jak z noclegamiwszystcy namioty bo mnie się niechce brać namiotuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Raczej namioty liczę na ładną pogodę a z tego co pamiętam to zawsze padało -słoneczko -deszczyk i tak na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 wtakim razie muszę jakiś namiot zabrać najlepiej 1 max 2 osobowepogoda będzie słoneczna i tylko słonecznaJadę bez małżonki więc chętnie przespałbym się w cudzym namiocie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Pogoda musi byc słoneczna - co do noclegu - to domków juz nie ma do wynajecia- beda przygotowane duze wojskowe namioty z łozkami polowymi i materacami na 20 0sob kazdy - jak ktos lubi takie klimaty to nie trzeba brac swojego namiotuKlaus - jak bys był cycata blondynka to bym cie przygarnął na noc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 to wszystko kwestia ile wypijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Pewnie jak zwykle wypije duzo - al ezeby duzy brodaty facet wydal mi sie cycat ablondi to musze miec totalne zwłoki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Pablo - ogoliłem się - duży to nie jestem 182 wzrostu i jakieś 95kg waginie twierdzę że jestęm cycaty ale czego się nie robi dla kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 jeżeli zdążymy to się stawimy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Pogoda wymarzona piwko zimne od rana zrobiłem już 100 km siedzę w pracy przez okno widzę mój śliczny motocykl tylko czekam na smak zimnego piwka i ciepłej kobitki.Oj kuran rozmarzyłem się.Panowie do zobaczenia w Drawsku 1 piwko mogę postawić a kobitki każdy sobie sam musi zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 my startujemy o godzinie 18 a przed momentem zarejestrowałem dopiero mój motorek :P ;) a przegląd wczoraj zrobiłem ;). życzę wszystkim szerokiej drogi i do zobaczenia na miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A ja siedze w robocie i niemoge si edoczekac kiedy wskocze na maszyne i usłysze ryk silnika :P a to juz coraz blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 wróciłem i było super !!!!!!!! klimat dobry, warto było te pare dych rzucić żeby sie tak zabawić !!!!!! panny wieczorem też mnie mile zaskoczyły ;) . a w sobote skoczyliśmy z kumplem do Kołobrzegu na rybke ;) a wy jak sie bawiliście ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Było zajebiście - jeszcze dobrze do siebie nie doszedłem - niestety nie pojawiłem si eprzed namiotem o 20 bo przyjechałem dopiero o 20.30 - ale jakims cudem spotkalem pare osob z forum (palucha , kaczora i pewnie kogos jeszcze - ale nie pamietam ) ps. Przez cała sobote pilem z gosciem i myslalem ze to klasu drifter a w niedziele rano okazalo sie ze to nie klaus ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Oj działio się kurna działo Nic nie pamiętam i tej wersji będę się trzymał :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi