paluch Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 witam, my też jedziemy z Poznania i bedzie nas około 4 maszynki wiec moze sie umówimy i pojedziemy razem, niewiem tylko jaką maszynką pojedziesz bo z nami jedzie kumpela na kawasaki ltd 250 wiec predkość będzie średnia :D , reszta leci na bmw k1100rs, suzuki bandit600, suzuki freewind 650, no i ja na fjr 1300 (jeśli zdąże poskładać a jak nie to z kumplem na bmw). pozdrawiampaluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 uważam,że przy cenie 70 pln niema co dyskutować. za atrakcje trzeba płacić.pójdziesz z dziewczyną w sobotę do knajpy i kina to ile wydasz? gdyby byli chętni z poznania i okolic to ruszamy w piątek z umultowa o 15.00 narazie 7 motocykli.zapraszamy ! :D :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 o 15 to ja jeszcze w pracy startuje tak o 16 jadę GSXR 750 więc będę zapier*alał ile fabryka pozwoli ale jestem umówiony w Czarnkowie z Pablem więc do Czarnkowa chętnie potocze się powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Kilevirago - jakimi sprzetami smigacie - ja z panem starszym palnuje wyjaz dokolo 16 wiec jezeli dopasowali bysmy sie predkoscia to moze ta godzinka nie robila bym wam róznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Panowie z Poznania i okolic dokładne dane będę dzisiaj wiedział.Ale pewnie w piątek około 15 z Murowanej pojedzie grupa 8 maszyn. Może więcej. Pozostali w sobotę rano.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Jezeli bysmy nie wyjezdzali razem to proponuje spotkac sie na miejscu i wypic jakiegos browarka - co bysie powiedzieli na godz 19 w namiocie cyrkowym przy piwku - j abede w czerwonym kombinezonie Vanucci - zreszt apewnie wczesniej mnie zobaczyci ebo jak bedzie jakas prost aprzed zlotem to bede palil laka i smigał na gumie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 no my raczej pojedziemy 100/110, co do browca jestem za :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 w piatek z Murowanej Gośliny o 14.00 ruszam z moimi kumplami więc albo gdzieś po drodze albo na miejscu może być 19.00 na pivku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Cos mi si ewydaje ze na wspolna jazde to zabardzo nie ma co licyzc raz ze my troche pózniej wyjedziemy a dwa to bedziemy jechac znacznie szybciej Dlatego proponuje konkretnie dogadac sie na piwkowe spotkanie Konkretna godzine i miejsce bo inaczej to niema szans zeby sie rozpoznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 dobra - więc piatek 20.00 na pivku - wejscie do namiotu cyrkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Chciałbym tylko nieznającym okolicy polecić drogę 101 zakrętów z Czaplinka do Połczyna Zdroju. Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 dobra - więc piatek 20.00 na pivku - wejscie do namiotu cyrkowego Oki jestesmy umówieni - tak jak pisalem wczesnije bede w czerwono czarnym kombinezonie Vanuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 to piwko to dobry pomysł tylko jak sie rozpoznamy bo o 20.00 przed namiotem to będzie z 100 motorniczych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 no będzie truno.Jak zobaczycie kawasaki drifter kolor beżowy. To będę ja. A przed namiotem to trzeba szybko ustalić - może ktoś ma jakąś flagę albo cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No bedzie ciezko sie rozopoznac - ale napewno jakos sie uda - wiec 20 przed wejsciem do namiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi