McDriver Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Elo! Mam pytanie, co sadzicie o motorze Motobi Wektor 150. Moze ktos go ma to niech powie jak sie nim jezdzi i czy sie nie psuje. Czekam na opinie... P.S. Nie znalazlem podobnego tematu na forum wiec pisze nowego topic'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chyba za kilka dni go będę testować dla SM. Zobaczymy co to "cuś" sobą reprezentuje :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Najpierw rzuć okiem na temat o Panon Prince. Jak szukałem motocykla to próbowałem się właśnie z Princem i nie byłem zadowolony. Co ciekawe dealerzy Princa wcześniej mieli Vektora i twierdzili, zo to straszne g... Prince ponoć znacznie lepszy. Jak mówię nie jechałem, ale opinie były zgodne w trzech miejscach. U Plichty w Gdyni mieli Vektora przez jeden sozon w ofercie i wycofali się "w te pędy".W firmie Karter "zachwalali", ze silnik powoduje wibracje, które rozkręcają wszyskie śruby po tysiącu kilometrów. Pogadaj z nimi, bo są kontaktowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDriver Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A w którym numerze ŚM ukarze się test wektora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A w którym numerze ŚM ukarze się test wektora ?? Nie mam pojęcia, bo o ile wiem, nie bedę śmigać Wektorem, tylko czymś innym, Sorry za zamieszanie. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Elo! Mam pytanie, co sadzicie o motorze Motobi Wektor 150. Moze ktos go ma to niech powie jak sie nim jezdzi i czy sie nie psuje. Czekam na opinie... P.S. Nie znalazlem podobnego tematu na forum wiec pisze nowego topic'a. Z tego co słyszałem to lepiej kupić SHLke niż to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich fanów cruiser/chopper!:cool:Odświeżam temat bo również mam kilka pytań odnośnie Wektor'a 150 rocznik 2003:rolleyes: 1.To jest na podzespołach Hondy,tak?2.Interesowały by mnie jakieś dane techniczne.3.Czy to moto jest w jakis sposób blokowane?4.Mam 183cm wzrostu, czy to nie za dużo?czy to moto bedzie dla mnie wygodne?5.Jak dbać o taki moto, czy eksploatacja takiego rumaka bardzo różni się od Enduro/Cross??6.Czy części są ogólnie dostępne(rozumiem,ze części hondy, tak?)?7.W tym jest łańcuch czy pasek?8.Jakie sprzęglo? Co do odkręcania się śróbek to spoxxx...będe sprawdzał co kilka km:PNapiszcie cos o tym moto bo nie wiem czy brać, czy nie.. ;) EDIT:Aha..interesuje mnie nagranie pracy tego silnika bądź jakiś film/krótkie nagranie jak sie to spisuje..byłbym wdzięczny za link bądź podesłanie na maila ([email protected]) pozdrawiam ;) Edytowane 28 Lipca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Zobaczcie tam, na forum coś było o Wektorze 150 http://www.kingway.fora.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 To będą jakieś konkrety?:> :biggrin: Nie ukrywam..zależy mi na tym! :D :) Jak jest z częściami?z utrzymaniem?drogo?jak później ze sprzedaża?jak z awaryjnoscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jak chcesz później sprzedać to kup używanego, wtedy prawie nic nie stracisz. Dwu, trzy latka z małym przebiegiem spokojnie kupisz. Co do części to dobrze mieć znajomości w konkretnym serwisie, bo w motoryzacyjnem nic nie kupisz do tego. Awaryjność jest taka jak ci się trafi, jedne chodzą i nic się nie dzieje a na inne ludzie narzekają. Poszukaj na Allegro tam jest troche ofert. Zobacz jeszcze na http://www.ocieska.forall.pl/forum/ a i jeszcze jedno Wektor 150 to, to samo co Jinlun150, Kingroad150 i FYM 150, między nimi są tylko niewielkie różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 O witaj Luca - z tego co widze to temat chinczyków jest calkiem nie zle rozbudowany na forum :evil: to fajnie bo jestem ciekawy opinii róznych ludzi na ten temat - te motorki calkiem fajnie wygladaja no i atutem jest zdecydowanie cena - zeby jeszcze tak bylo z jakoscia... :( to by bylo SUPER!!! POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam pracuje w serwisie chińskich motocykli, więc moge co nieco o nich powiedziec. Jeżeli chodzi o silnik wektora to prawdą jest to, że jest na licencji Hondy, ale samo wykonanie i jakośc części użytch do jego produkcji jest bardzo niska. Siadają łożyska, simery itp. Ta sama sytuacja jest z resztą motocykla. Niedawno robiłem przegląd Wektora z przebiegiem 1300 km i na kierownicy, lampie i gmolach były już ślady rdzy :icon_razz: Osobiście nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Panowie to jeszcze takie pytanie... Mam 183cm wzrostu..jak ja będe na tym wyglądał?-czy jest w ogóle sens?-bedzie wygodnie?prosze o odpowiedź a za wszystkie wczesniejsze dziekuje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi