Tobik Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witajcie!Tak jak w temacie, bo jakos nie moglem sie doszukac tego poprzez wyszukiwarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 testu nie było. jest porównanie w numerze 2/05, a w stareńkim 7/99 był opis w cyklu "motocykl używany"jak powiem, że akurat 7/99 mam zdublowany, to pewnie nie uwierzysz? :( Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a czy ja moglbym dostac jakis skan tego tekstu z 99r ??albo może jeszcze odkupić ten zdublowany numer ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Virago 535 była także w tych numerach ŚM i Motocykla. Niestety nie mam skanera. SPECIAL 4 1996 MOTOCYKL -TEST VIRAGO 6 1996 MOTOCYKL - UŻYWANYVIRAGO 7 1999 ŚM - MOTOCYKL UŻYWANYVIRAGO 5 1997 MOTOCYKL - PORÓWNANIEVIRAGO 6 1996 ŚM VIRAGO 10 1996 MOTOCYKL - TEST Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi