SajGoN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No napalem sie na ten wyjazd. Tylko powiem, ze ja lubie, żeby cały dzień składał sie ze zwiedzania i jazdy do zwiedzanych obiektów, zadnego lezenia na plazy, kilkugodzinnych postojów na jedzenie...Jezeli tak miałaby wygladac ta trasa to....jak nic nie wypali to chetnie bym sie wybrał. Baaaaa ! ! ! !W tej kwestii jestesmy "tacy sami..." Ja tez nie lubie tracenia czasu na cos co moge zrobic bedac w innym miejscu tak jak np: opalanie sie czy łowienie ryb. potrafie wstac o 6 rano tylko po to by jak najwiecej zwiedzic uwieczniajac wszystko na karcie pamieci cyfrówki i tasmie wideo. Potrafie sie katowac cały dzien ale i tak pozniej nie bede załowal. Wazne sa wspomnienia. Bez obawy nie bede wprowadzał reżimu ale pożądek musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 czyli poczatek lipca? czy moze koniec sierpnia? Czy inni tez uwazaja,ze nawierzchnia bedzie dostepna dla scigacza? Kocie lby i wyrwy w asfalcie jak w niektorych miejscach po zimie dyskwalifikuja mnie z podrozy... SRAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Czy inni tez uwazaja' date='ze nawierzchnia bedzie dostepna dla scigacza? Kocie lby i wyrwy w asfalcie jak w niektorych miejscach po zimie dyskwalifikuja mnie z podrozy...[/quote']Spoko nie przejmuj się, kraje nadbałtyckie zwiedziłem dwa lata temu i drogi tam są z reguły lepsze niż u nas - najgorszy odcinek będziesz miał na dojazd do Litwy.Był z nami kumpel na GSXF600 i nie narzekał (no może na zbyt wolne tempo czasami 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Baaaaa ! ! ! !W tej kwestii jestesmy "tacy sami..." Ja tez nie lubie tracenia czasu na cos co moge zrobic bedac w innym miejscu tak jak np: opalanie sie czy łowienie ryb. potrafie wstac o 6 rano tylko po to by jak najwiecej zwiedzic uwieczniajac wszystko na karcie pamieci cyfrówki i tasmie wideo. Potrafie sie katowac cały dzien ale i tak pozniej nie bede załowal. Wazne sa wspomnienia. Bez obawy nie bede wprowadzał reżimu ale pożądek musi być.I to jest to-czasem głodny' date=' zmeczony, brudny, ale szczesliwy bo zwiedzil i zobaczył duzo.[/b'] To mi sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to co ? To juz ile mamy na liscie???? Krasnal moze poprowadzisz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 dziekuje za odpowiedzi. te akurat sa korzystne dla wizji wyjazdu scigaczem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No...Widze ze juz suzuki123 jest na liscieBULLSON FOREVER zapalony turysta tezmirek-b12 da sie namowicKiceRi wojtalski tez pewnie pojada, wiec co ??? Mamy ok. 8 osób na 6 moto ??? No to tylko musimy dogadac szczegóły i w droge !!!! ;-) Oprócz tego ze jestem marzycielem (co widac nizej jaki finalny moto chce miec), to tez jestem realista. Wiem ze lista nawet twardych osob chetnych na wyjazd blizej terminu bedzie sie skracac. Prosze Was o wypowiedzenie sie w ilu procentach jestescie nastawieni na wyjazd. Za liczbe 100% przyjmijmy mnie. Dzieki z gory za odpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ja na chwile obecna 60% co znaczy,ze w istotny sposob ta liczba moze wzrosnac. dla mnie wazny jest jeszcze termin - ile dni urlopu bede musial wziac, kiedy wyjazd? czy poczatek lipca tak, jak bylo wczesniej - czy moze wczesniej, albo pod koniec sierpnia? budzet wyjazdu mnie nie odstrasza, tyle kasy moge miec. czy powinienem zmienic tlumik na cywilny? ten bas ktory mam przy predkosciach przewidywanych do 140km/h nie bedzie zbyt glosny. jak u pozostalych z procentami? Pewnie sa jeszcze jacys nieujawnieni obserwatodzy tematu. Ujawniac sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ja rowniez srednio pewnie.... 50% i to samo pytanie o wydechy????mam glosne (ixil) zeby mnei nie cofneli gdzies bo byloby glupio... ;/np. niemcy mnie nie chca :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wlasnie sie zgadalem z SaiGoN'em i wyglada na to ze jesli tylko nie przytrafi sie Tsunami czy cos takiego to lece. Jesli termin sie nie zmieni zbyt mocno to na 100%. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam mozecie powiedziec cos wiecej ..... jakis blizszy termin... jak dlugo bedzie trwac wyprawa.?? W sumie jeszcze nie bylem w takiej trasie na moto ale zawsze jest ten pierwszy raz??? Powaznie o tym mysle Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Lepi chyba będziemy musieli sobie Transalpy popodpisywać żeby się nie mylić :D A tak poważnie to ja jeszcze nic nie mogę powiedzieć (procentowo), ponieważ jeszcze nam nie wyznaczyli terminów obron, a od tego wszystko zależy :D Jak tylko się czegoś konkretnego dowiem, to będę informował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 6 strzala, Czy inni tez uwazaja,ze nawierzchnia bedzie dostepna dla scigacza? Spoko - najgorszy odcinek to niestety dojazd do granicy z Litwa - potem juz miodzio. Na niektorych odcinkach (w szczegolnosci obwodnica Rygi) przypomina standard polski. Poza tym jest malinowo. czy powinienem zmienic tlumik na cywilny?No stres - w Rebublikach i w Finlandii smigaja takie sprzety ze bebenki pekaja :lol: Witam mozecie powiedziec cos wiecej ..... jakis blizszy termin... jak dlugo bedzie trwac wyprawa.?? Ano zerknij Miszczu tutaj :D www.sajgon.prv.pl/wyprawa sajgon - postaraj sie dopiac to jeszcze w maju bo ja planuje wypadzik na Nordkapp a chcialbym wasze usmiechniete i zmeczone geby w porcie w Helsinkach zobaczyc :mrgreen: Panie i Panowie - nie ma co myslec tylko na kon :!: Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a chcialbym wasze usmiechniete i zmeczone geby w porcie w Helsinkach zobaczycżesz kurna Cender, szkoda że nie napisałeś tego w czerwcu 2003 :twisted: bo teraz to nie wiem kiedy powrócę na północne szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Cender dzieki za informacje! Uspokajaja mnie. Czyli na tym co mam moge leciec. W takim razie procent prawdopodobienstwa podnosze z 60 na 70% :-) Jak tam inni?Spiwory i namioty zabieramy?Kuchenki na paliwko tez - czy ognisko bedzie kuchnia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi