Pawel M-T Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Z pewnością przed wyruszeniem na turystyczne szlaki, ogarnęła nas wielka pustka za sprawą śmierci Papieża. Pomimo, iż nie spotkamy już na ziemi Jana Pawła II, to duchowo zawsze będzie w naszych sercach podczas motocyklowych wypraw. :?: :?: :?: Papież był i będzie bardzo bliski wszystkim turystom, którzy potrafią dostrzec piękno otaczającej nas przyrody. Będąc gdzieś na motocyklowych wyprawach, znajdźmy zawsze chwilę czasu na wpatrzenie się w piękno otaczającego nas świata i tak jak Papież patrząc na szczyty gór, postarajmy się skupić i wsłuchać w głos wieczności … Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Amen. Kiedys powiedzial "Czas ucieka wiecznosc czeka.". Tak byc musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Taaak... Może motocyklistą nie był, ale czuł klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam prośbę, nie zakładajcie kolejnego tematu na temat Ś.P. Ojca Świętego. Są już dwa na Jego temat i kolejny jest zbędny i tylko rozmyje temat. PS: Mi też Go brak. Pzdr Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wiem, że temat jest w "przy piwie" i faktycznie może nie ma co go rozmywaćale nie mogę się powstrzymać by napisać i tu, w podróżach Okrążył Świat 30 razy* PozdrawiamWyatt *Podczas wszystkich podróży zagranicznych przebył ponad 1 650 900 km, co odpowiada ponad 30-krotnemu okrążeniu Ziemi wokół równika i trzykrotnej odległości między Ziemią a Księżycem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Będąc gdzieś na motocyklowych wyprawach, znajdźmy zawsze chwilę czasu na wpatrzenie się w piękno otaczającego nas świata i tak jak Papież patrząc na szczyty gór, postarajmy się skupić i wsłuchać w głos wieczności … Myślę, że lepiej będzie w głos Boga, a i nie zapominajmy o modlitwie w intencji Ojca Św. On o nas nigdy nie zapomniał i nie zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mrymek przeciez Bóg jest wiecznością... więc nie kombinuj na siłę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi