bols2 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dzis rano oglądałem automaniaka i w nim była mowa o nowym prawie jeździe mówili tylko o samochodach ,miedzy innymi ,ze doszło pare beznadziejnych konkurencji tzn opcji (po co komu robienie 360 lub parkowanie na ręcznym :? ) dowiedziałem sie ,że od września zostatnie podniesiony poziom wieku do 21 8O Idąc dalej ciekaw jestem czy również to będzie obowiązywało motocykli :?: Wtedy A1 będzie od 18 czy dalej 16 :?: Słyszeliście coś moze o tym :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A nie wiesz, ze telewizja klamie ? :clap:Owszem - beda zmiany ale nie az takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Premiera automaniaa była w piątek (01.04) i nawet na koniec sami mówili coby nie brać wszystkiego na serio :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSX-R Forever Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jak by tak zrobili to bym sie chyba zaczal ciąć :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jak by tak zrobili to bym sie chyba zaczal ciąć :clap: jakby podniesli wiek prawa do 21, to juz wogole i tak musze czekac do lutego, az na kurs pojde, wtedy to bym podlaczyl nitro, sprezarke i spieprzal przed policja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 BOLS ogladaj programy do końcamówili jeszcze o tym że toyota w ramach przyciagniecia do siebie klientów, bedzie płacić im mandaty i wspierac młodych gniewnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 heh do końca może i nie oglądałem ale gdy podaje takie info stacja jedna z najbardziej popularnych w polsce ,wypowiada sie też o tym jakiś mundurowy itp to stwierdziłem ,że tak będzie ...Moim zdaniem po co miali by tak kłamać przecież to nie był primaaprilis ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 witam wszystkim dawno mnie tu nie bylo ale mam troche na glowie i nie mam za duzo czasu (klasa maturalna) a wiec co do zmiany prawka to slyszalem ze teraz nie bedzie placyku tylko wszystko bedzie zdawalo sie na miescie czyli parkowania itp. moze i to lepiej chociasz ja juz mam to za soba ;) aha i jeszcze podobno ma dojsc kilka godzin jazdy w nocy ale czy to wejdzie to nie wiem narazie to tylko tak mowia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi