lukasz-aprilia Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Wczoraj moto bylo w serwisie na przeglad przedsezonowy i cholera marna diagnoza...Nie dali rady ustawic dobrze zaworow, bo walki rozrzadu sa mocno zjechane i ich zdaniem kwalifikuje sie do regeneracji. Cena jaka mi podali (serwis Yamahy) to 700zl regenracja + koszty robocizny. W przypadku mojej Suzi chyba mija sie to z celem. Jak uwazacie: moto musi przejsc natychmiastowa reanimacje, czy da sie tak jezdzic jak jest? Z pracy silnika nie slychac, aby zawory walily, albo silnik chodzil jakos glosniej. W prywatnej opinii mechanika serwisu doradzal jezdzic tak jak jest o ile nie wykrecam jakis magicznie duzych przebiegow na sezon. Moto traktuje delikatnie - nie paluje po wysokich obrotach, ani nie dociskam zbyt mocno na trasie. Jaka jest wasza opinia w tej sprawie? Co w konsekwencji moga spowodowac zjechane walki? Gosc dodal tez, ze problemy z walkami to standardowy problem Suzuki z tym typem silnika. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Rocznik 93? Czy oni aby nie przesadzają? Co to za 'serwis', ze takie bajki piszą :?: heh, normalnie jestem zdziwiony taką ich diagnozą, no ale nie widziałem wałków :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Silnik jest z rocznika '97. Tez sie zdziwilem, bo przeciez na zjechanych walkach silnik gruchalby jak cholera. A w moim odczuciu silnik chodzi calkiem cicho i zgrabnie. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Proponuję pojechać do innego serwisu i zwery fikować czy jest to prawda, czy tylko czepianie się. W wielu motocyklach, najcześciej Kawasaki wałki rozrządu wyglądają, jakby miały ze 100 lat i chodziły na piasku, a nie na oleju, a mimo to wszystko działa, trzyma serwisowe wymiary itp :-). POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi