wats Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Niewiem czy to w dobrym dziale napisałem ale przeczytajcie i pomóżcie. I się stało. Szedłem dorobić kluczyk do mojego skutera doszedłem do gościaktóry dorabia patrze w kieszeń i niema go. Miałem tylko 1 kluczyk i gozgubiłem co teraz zrobić ?. Wymiana stacyjki zabardzo nie wchodzi w grę bo tojest skuter mam 2 schowki i korek z baku na ten sam kluczyk co do stacyjki.Więc musiał bym wymienić wszystkie zamki a pozatym niewiem czy je dostane.Myśle nad wyjęciem stacyjki i zaniesieniem jej gdzieś może da rade dorobićjakoś kluczyk. A jak wy myślicie ? :clap: PROSZĘ O RADY HELP !!! :cry: :cry: :? :clap: :clap: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Niewiem czy to w dobrym dziale napisałem ale przeczytajcie i pomóżcie. I się stało. Szedłem dorobić kluczyk do mojego skutera doszedłem do gościa który dorabia patrze w kieszeń i niema go. Miałem tylko 1 kluczyk i go zgubiłem co teraz zrobić ?. Wymiana stacyjki zabardzo nie wchodzi w grę bo to jest skuter mam 2 schowki i korek z baku na ten sam kluczyk co do stacyjki. Więc musiał bym wymienić wszystkie zamki a pozatym niewiem czy je dostane. Myśle nad wyjęciem stacyjki i zaniesieniem jej gdzieś może da rade dorobić jakoś kluczyk. A jak wy myślicie ? PROSZĘ O RADY HELP !!! [/b]Z tego co wiem jak trawisz na czlowieka dobrego w swoim fachu (dorabiacz kluczy :clap: ) to powinien miec maszyne ktora pozwoli odtworzyc klucz korzystajac ze stacyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jesli to nowy skuter zgłosiłbym sie do miejsca gdzie go kupiłeś i po okazaniu dokumentow by ci dorobili. Tak przynajmniej sądze :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wykrecaj stacyjke i do slusarza. Innej rady nie ma. Koszt pewnie ok. 80-120zl. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Sie nie stresuj, prosta sprawa.Dorobienie klucza do stacyjki to betka.Tylko koszty przelicz - najtaniej będzie jak dowieziesz skutra do punktu który się tym zajmuje (najczęściej ogłaszają się jako awaryjne otwieranie aut).Drożej będzie, jak zadzwonisz po pogotowie kluczowe. Przyjadą, zrobią, ale na bank więcej skasują. Aha, ja miałem inną sytuację - musiałem dorobić stacyjkę pod klucz do auta, coby nie było zbyt dużo kluiczy (po włamaniu). Podobna robota, a koszt wyszedł kolo 50 zł.I nie miaucz że takie wydarki Cię czekają - takie jest życie brachu!!! Czasem coś się gubi...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Dorobiłem kluczyk :lol:. Kosztowało mnie to 80 zeta ale przynajmniej można śmigać. To najwarzniejsze. Odrazu dorobilem 2 kluczyki zeby na zapas byly. p.s DZIĘKI ZA RADY PozdroWATS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No tak tylko teraz ich nie zgub ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No uważaj na nie. A jak dorobileś?? Z ciekawości Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi