ukasz Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 hejkaa nie miałbys ochoty wybrc sie gdzies w okolicu 10 czerwca przedemna równiez stoi plan wyjazdu do GB i od początku zakładałem ze skuterem;))ERMI Hej, jeżeli o mnie chodzi, to niestety mogę jechac najwcześniej dopiero w okolicach 29. czerwca - niestety, studia, sesja i 4 egzaminy do napisania... nie dam rady inaczej. W każdym razie gdybyś zmienił plany to daj znać :banghead: Na razie nie mogę znaleźć chętnych... ja zamierzam jechać tak czy tak. Szkoda, że temat upadł... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 ja niestety kapituluje... GSik zaczal miewac jakies kaprysy wiec odstawilem go do mechanika... to nadszarpnie budzet wiec nie wiem czy zdolam zaciagnac na tyle dlugu :/ do tego skubana sesja :banghead: widac wiatr w oczy nie tylko na motocyklu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Czasu jeszcze całkiem sporo, może nie warto się poddawać tak łatwo? :banghead: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 jeszcze mysle nad tym... bede sie staral ale nie wiem co z tego bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 To powodzenia.... zebys znalazl szybko prace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Znajomy też jedzie do pracy w Angli na SUZUKI BANDIT 600S. Wyjeżdza 9 czerwca. Jak coś to podam numer telefonu bo narazie gdzieś zapodziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Znajomy też jedzie do pracy w Angli na SUZUKI BANDIT 600S. Wyjeżdza 9 czerwca. Jak coś to podam numer telefonu bo narazie gdzieś zapodziałem. A nie mógłbyś na forum go zaprosić? ;) Skoro wyjeżdża tak wcześnie pewnie już wszystko mniej więcej rozplanował, chętnie bym się dowiedział kilku rzeczy odnośnie wyjazdu. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 gwoździu jak mi by poszła dopbrze ta maturka to moge i 7 jechac ale jeżeli nie to ja bede miał egzaminy 6-7 wiec ewentulanie w weekend 2 dni puźniej predkość odpowiada - suzi jak narazie problemów nie miala dwa: to super pomysł połączyc przyjemne z pożytecznym ( moto i praca ) myśle że to kwestia dogadania i można ruszac PROPONUJE na PN od londynu,dlaczego ?? a wiec WALIA tam potrzebują dużo ludzi do pracy, londyn i te inne sławne duze miasta są obkupione a na pn sporo wolnych miejsc pracy gł. bary itd - wiem bo kolezanka pojechała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Też miałem jechać do pracy do Anglii ale wolę jednak mieć wakacje po męczącej sesji ;)Moim celem miało być Leeds z tego względu że kolega był tam rok temu w ciemno i znalazł pracę i jakimiś tam radami służy. Leeds obecnie jest (ponoć) najprężniej się rozwijającym przemysłowo miastem w Anglii więc to też zaleta pod kątem szukania pracy.http://www.leeds.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Znajomy też jedzie do pracy w Angli na SUZUKI BANDIT 600S. Wyjeżdza 9 czerwca. Odpada bo przede mna sesja i 9 czerwca dopiero bede sie rozkrecal z egzaminami :? (poza tym ciezko byloby mi dogonic bandziora 600 moja ETka : ;) ) a wiec WALIA tam potrzebują dużo ludzi do pracy, londyn i te inne sławne duze miasta są obkupione a na pn sporo wolnych miejsc pracy gł. bary itd - wiem bo kolezanka pojechała jestem za ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Znajomy też jedzie do pracy w Angli na SUZUKI BANDIT 600S. Wyjeżdza 9 czerwca. Odpada bo przede mna sesja i 9 czerwca dopiero bede sie rozkrecal z egzaminami :? (poza tym ciezko byloby mi dogonic bandziora 600 moja ETka : ;) ) Uhm... cytat który mi przypisałeś nie należy do mnie :roll: Je też mam sesję i planuję wyjazd pod koniec czerwca/na początku lipca - zależy jeszcze kiedy dokładnie będę miał egzaminy, być może jutro już będę znał terminy.Gwoździu, masz już jakieś konkrety odnośnie wyjazdu? Jaką prędkość mniej więcej trzymasz etką ? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 gadałem z gwoździem - mówil ze to raczej lipiec bedzie ;) z tego wzgledu ze jego plecak zdawal teraz matury zresztą ja rownież i czekamy na wyniki a jeszcze jest taka opcja ze ja na 6 lipca musze byc - egzamin na uczelni napisac ;) i ja juz jestem wolny ok. 8 lipca w piatek :D a ja mam pomysł - bo takw ciemno jechac troche strach. MUR>DOC ma zaczepienia punkt - on jedzie wczesniej ale jego koledzy jada tez w lipcu mozena by z nimi sie skumac zeby kurdemiec jakis punt zaczepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam.Ja jadę do Angli 4 lipca, termin może ulec zmianie ze względu na mój nocleg który mam teoretycznie niedaleko Hannoveru u znajomych moich rodziców.Potem kolejny przystanek mam w Holandi u kumpla potem na tunel i do Londynu. A no i najważniejsze – jadę Kawą (właśnie przymierzyłem sakwy ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 A czy ktos zna ceny tunelów/promów do GB i dalej do Irlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 http://www.eurotunnel.com/ukcP3Main/ukcPas...ukpVehicleTypesna dole strony sa motocykle i tak sie gdzieś klika - jest cennik i rezerwacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi