trajka66 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Moj byl za dlugi o 3 ogniwa ale co to za problem boszka w ruch i lancuch skrocony :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Prawei zawsze łańcuch jes za długi na wszelki wypadek.Tez kiedyś byłem w szoku, ale tak jest, tak jak trjka pisał diax w ruch i już :clap: Enduroguy, to całkiem znośne czasy dociągnięc łąńcucha zważywszy na fakt, że śmigasz po terenie dużo, zwykłe łąńcuchy dużo bardziej się wyciągają niż o-ringowe i x-ringowe.Ja teraz mam DID'a X-ring :clap: Jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ok, tak jak obiecalem zdaje pierwsza relacje z eksploatacji łancucha (RK) i zebatek z larsona narazie przejechalem jakies 300 km i musialem juz naciagac lancuch ( o jeden numerek na naciagu) ogolnie lancuch powinien przez te 300 km byc docierany jednak u mnie nie było takiej mozliwosci, szczegolnie w 1 dzien kiedy musialem nadarzyc za kolesiem na xr 600 :twisted: ;) ale nie jezdziłem po blocie i wodzie, tylko 2 razy przejazd przez mala rzeczke za jakies czas kolejna relacja :lol: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 no lancuch to ja skracalem zawsze wybijakiem specialnym, lub gwozdziem,ja posiadam lancuch O-RINGOWY ;) nawet wiem ile powinno byc w oryginale ogniw dokladnie 134, a wiem bo mam diagnostyke DR125S ktora posiadam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 zwykłe łąńcuchy dużo bardziej się wyciągają niż o-ringowe i x-ringowe. tylko zwróć uwage na to ile taki oring zabiera mocy. różnica jest na prawde duża bo jest to pare koni. wystarczy wziąć do ręki łańcuch oringowy i zwykły i porównać jak sie ruszają i oringowy zdecydowanie stawia większy opór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi