Złoty Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 NIoo 8) kurcze w koncu zajebiscie genialny pomysl :P ja tez mam gpz od sierpnia 2004 ale naraziejest troszke klopotow z nim :P ale juz z klopotami walnolem 1000 w tym sezonie :P.Chlopaki moze Wy mi pomozecie bo fajnie by bylo jeździc juz zrobionym sprzetem. O to link to opisu choroby mojej kawki :P : http://forum.motocyklistow.pl/posting.php?...itpost&p=307009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 NIoo 8) kurcze w koncu zajebiscie genialny pomysl :P ja tez mam gpz od sierpnia 2004 ale naraziejest troszke klopotow z nim :P ale juz z klopotami walnolem 1000 w tym sezonie :P.Chlopaki moze Wy mi pomozecie bo fajnie by bylo jeździc juz zrobionym sprzetem. O to link to opisu choroby mojej kawki :P : http://forum.motocyklistow.pl/posting.php?...itpost&p=307009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Złoty nie za duzo razy?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ooo kutfa :P :P :oops: :oops: za duzo razy chyba przycisnolem 8O da sie to teraz jakos wywalic ?? Mozeadmin niech to wywali zostawi tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 moze za rok kupie GPZ 900R z 91-93 cena podobna do pierwszuch modeli bladego ale nie wiem czemu podoba mi sie ta maszyna ma cos w sobie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarDog Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to i ja dołącze w najbliższym tygodniu do tego szacownego grona z GPZ 500 '92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Fajnie by było zrobić jakieś spotkanko GPZ-towców ale jak na razie nie jest nas dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK66 Opublikowano 1 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Witam wszystkich którzy odezwali sie na ten temat fajnie jest poczytać ze Kawki jeszcze ciągną a zwłaszcza Gpzetki piszcie o swojich wyprawach na tych motocykla i ośognietych predkościach V-maxx , ja mieszkam blisko miedzy z Niemcami i zrobiłem w zeszyłm sezonie próbe na autostradzie pod Cottbus i wykreciłem 197 km/h czułem jeszcze zapas pod manetką ale cykorjia nie pozwoli dalej pogonić .W tym sezonie noisi mnie zeby sprawdzic ile ta miotełka poeleci na maxa .Panowie piszcie o sukcesach i porazkach na tych moto bo mozna odnieść wrazenie ze tej marki w Polsce jest kilkanascie sztuk i mimo swoich wad , powoli odchodzą do lamusa a przeciesz nie kazdego stac na nowego japonica pozdrawiam Marek 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 jak w temacie mam gpz 500 93 r w amerykanska narazie przez te 2 tyg przejechał ok 350 km ale wczoraj musiałem go dopchac do domu ;) .Na szczęście okazał sie ze to "tylko " w kranik paliwa(nie działa rezerwa trzeba cały czas pilnowac zeby miec palifo w baku) w poniedziałek jedzie do regulacji chyba jezt tez łancuszek sprzęgłowy do wymiany :) zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Byłbym wdzieczny za informacje bardziej szczegółowe na temat kawy gpz 1100 95', taka własnie mam od 5 tyg. a na jej temat wiele nie ma;) dzieki wielkie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Ma ktos moze ksiazke serwisowa do GPZ 600r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jeżeli potrzebujecie serwisówek do moto to polecam program do ściąganie eDonkey2000. Ściągam nim właśnie do RX :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 witam, kumpel kupił własnie gpz 500 i poszukuje serwisówki do tego sprzęta, ma ktoś może ??? wzamian mam kulka innych serwisówek i moge sie podzielić!!!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepezeter Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 moze za rok kupie GPZ 900R z 91-93 cena podobna do pierwszuch modeli bladego ale nie wiem czemu podoba mi sie ta maszyna ma cos w sobie 900R rulez :lol: :lol: :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi