galar Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Dualpojedź motorynką albo wueską i nie będziesz miałstresa. ja jadę dnieprasem więc stan drogi mi lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Ja też bez stresa, bo jeszcze nic nie nawinąłem na moto, ale jutro zacznę sezon, co znaczy, że będę na stacji w okolicach 10! A jakby co to w którą stronę ta granica? Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Na Kampinos (miejscowość nie las) przez leszno i potem w prawow kierunku lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 witam!ja tez sie zjawie :clap: . bede ze swoim kochanym plecaczkiem :clap: pozdr i do zobaczenia na lazurowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jak by co, Agghia, Flipper, Luka oraz moja skromna osoba powinniśmy być na ww. stacji koło 11-tej - tak dziś ustaliliśmy w Dwóch Kołach. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Gdyby co to też się pisze, tylko o której godz jest zbiórka 10 czy 11??pzdr ps. bardzo śmieszne :? , gdzieś mi wcięło moje zdjęcie i zamiast niego jest jakaś świnka, a ja nic nie zmieniałem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No i imprezka sie udala! Super i liczne grono!Milo było spotkać starych znajomych i poznać nowych!Super fajnie było takie imprezki i spotkanka i wspolnajazda to jest to!!! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Tak jest. Imprezka udana, pogoda super, motocykli kupa. Zima definitywnie pożegnana i utopiona. Okazuje się, ze do dnieprowego wózka mieszczą się dwie osoby i pies :lol: i jedzie im sie całkiem wygodnie. Dzieki Galar za niezapomnianą przejażdżkę!!! Pozdro dla tych co byli i dla tych co nie byli. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Fajna impreza, fajna pogoda no i fajnie było poznac nowych ludzi.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 KorbaJak to ruskie spraktykowali raz kolaska jest dla ludzi,innym razem do czegoś innego.Wieczorem słuzyła np. do ważenia drewna na ognisko na Kabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jesli ktos ma ochote to zaprazam do mojej galeriiumiescilem tam kilka pogladowych zdjec z topienia... nie powiem bylem milo zaskoczony liczba uczestnikow :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Pogoda genialna, mozna bylo sobie nawet nosek przyrumienic ;) Mila wycieczka, w sam raz na dobry poczatek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Fakt wycieczka się udała, popołudniem nawet lekko wyrwala się wpod kontroli i z Wyszkowa skręciliśmy już na Wawę. Chyba nie wszystkich z 4um wyłowiliśmy, ale może nic straconego, teraz czas jakiś całodniowy wypad zrobić! Pozdro Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Tak Ozzy!Miło było i dzieki za towarzystwo! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Imprezę jak najbardziej zaliczam do udanych, można było poznać nowych ludzi oraz odświeżyć stare znajomości, no i oczywiście przewietrzyć tyłek na motocyklu. Wracając "na skróty" ;) udało mi się nawinąć na koła grubo ponad 100 kaemów w Bardzo Miłym Towarzystwie. :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi