misiek_virag535 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 gratulacje :clap: :clap: :clap: zapraszam do przeczytania wątku http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=21137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Moje gratulacje - motor to podstawa zdrowej egzystencjiChoć sam posiadam kawkę vn 800to virago 750 ma mój sąsiad i kumpel zarazemjeździłem fajny sprzęcikVirago podoba się mojej żonie - i pewnie będę musiał nabyć jej takie cacko na następny sezonPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 GRATULACJE sam miałem kupić , i do ZOBACZENIA na drodze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONIKA Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Hej,Vulkan jest super mam go i jeździ sie fajnie robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzięki dzięki za wszystkie odpowiedzi. Za mna już pierwsze 200 km i jak narazie wszystko SUPER. Muszę teraz dowiedzieć sie wszystkiego o obsłudze tego sprzętu. Dzisiaj miałem trochę czasu więc porozkręcałem trochę i znalazłem co jest co. Ale to jeszcze mało. Potrzebuję info na temat obsługi, czyszczenia konserwacji itp. Jest to mój totalnie pierwszy MOTO takiego kalibru. Mam tu w bazie NATO (tu obecnie pracuję) 2 posiadaczy z USA ale oni się nie bawia w obsługiwanie i daja do SERVISU a niemiecki servis jest piekielnie drogi i nie konicznie zawsze dobry (wiem z doswiadczenia z autem). Teraz czytam historię tego forum i wszelkie porady dotyczące 535. Jak macie jakieś ciekawostki to z góry dziękuję. A ha jak ktoś wie gdzie znaleźć coś takiego jak instrukcje obsługi po polsku lub angielsku to też będę wdzięczny.Serdecznie pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ...jak ktoś wie gdzie znaleźć coś takiego jak instrukcje obsługi po polsku lub angielsku... Hey. Mam oryginalną instrukcje obsługi w językach: angielski, francuski, niemiecki, hiszpański i włoski.Mogę Ci skserować i przesłać pocztą. Ze skanowaniem będzie problem, bo mój wiekowy skaner ledwo zipie, a do lepszego sprzetu niestety nie mam dostepu ;) Na dysku mam za to fiszki i jeśli jestes zainteresowany, to poślę Ci na mejla. Pzdr, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi