zwierzak Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Właśnie przybyłem do domu z nowym nabytkiem. Jest to Honda NX Dominator z 92 roczku. Jakby ktoś miał jakieś materiały o niej lub jakieś pomocne wskazówki to proszę dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Gratulacje. Nic tak nie cieszy jak nowy motocykl. Oby Ci długo i beproblemowo słuzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Wysyłam skany artykułu o Dominatorze ze ŚM 6/2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Takze chcialbym pogratulowac nowego nabytku :clap:. Moze jakies fotki nowego sprzeta? Domyslam sie ze to 650cc, czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Gratuluje nabytku :clap: Jak juz inni pisali pokazalbys jakies fotki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No jeszcze raz gratulacje. I moze niedługo wrażenia z jazdy?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Dziękuję wojtalskiemu za skany po pierwsze.A wrażeniami to mogę sie już podzielić po drodze nowym nabytkiem do domu. Największa zmiana po przesiadce z GS to wysokość no i ta owiewka przymocowana do ramy. Trudno się przyzwyczaić do tego, że moto skręca ale patrząc na kierownice ma się uczucie że jedzie dalej prosto. Poza tym troszkę mało jadu ma, ale jak się zdejmie z nego masę niepotrzebnych dodatków oraz zamontuję jakiś tłumik sporta napewno będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Gratuluje nowego moto :clap: oby służyła ci bezawaryjnie.Dalej czekamy na foty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Ja takrze chcial bym pogratulowac . Niech ci sluzy dlugo i bezawaryjnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi