Hubert Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Przejrzałem prognozy pogody na weekend, skontaktowałem się z Zibiano i wyszło mi, że niedzielny wypad do Modlina najprawdopodobniej dojdzie do skutku. Może nie będzie najcieplej, ale ma być raczej słonecznie. Proponuję powtórkę procedury przećwiczonej przy okazji wypadu do Ciechanowa. Osoby, które chcą jechać proszę o wpisywanie deklaracji uczestnictwa w tym wątku. W piątek sobie ostatecznie potwierdzimy wyjazd. Ponieważ tym razem bierzemy przewodnika, więc decyzja piątkowa będzie raczej ostateczna.Plan wyjazdu ustalony wcześniej pozostaje aktualny, przy czym myślę, że ruszymy o 11.00 (w nocy będzie chłodno, więc niech się trochę ociepli). Ale to jeszcze potwierdzimy sobie w piątek. Pamiętajcie o latarkach i kasie na przewodnika. I jeszcze drobna uwaga. W przypadku Modlina droga jest dośc krótka, a potem czeka nas kilka godzin łażenia na piechotę po twierdzy. Jeśli ktoś się nastawia na nawinięcie sporej ilości kilometrów, to raczej nie ten wypad. PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 my jedziemy oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jadę. Hybert, podaj przewidywany czas dojazdu na miejsce, spotkamy się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 tu oczywiscie jade. decyzja autonomiczna w tym przypadku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jestem po kontakcie z Zibiano. Są dwie sprawy:O tym, czy pojedziemy, przekonamy się w piątek. Dam znać do 15.00 w tym wątku. Zbyszek dalej walczy ze sprzętem i chociaż nalega, abyśmy w razie czego jechali bez niego, ja uzurpuję sobie prawo veta. On załatwiał wszystko, on jedzie z nami. Inaczej byłoby to nie w porządku. Może wykombinuję coś zastępczego, gdyby nie wypalił nam znowu Modlin.Druga sprawa. Wyjazd, jeśli dojdzie do skutku, w niedzielę o 10.00. Myślałem o 11.00, ale Zbyszek przekonał mnie, że 10.00 to lepszy pomysł.Ponieważ mam spory problem z komputerem i muszę korzystać z uprzejmości kolegów, pewniejszy kontakt ze mną dziś i jutro na komórkę. Macie ją w materiałach.Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 rozumiem ze w zwiazku z wynajeciem przewodnika jesli ktos zadeklaruje sie ze jedzie, to nawet jak bedzie padal deszcz to odwrotu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 chłopaki, nooooo uwiezcie zrzera mnie juz , importer czesci nie moze jednej czesci dowiesc juz tydzien !!!! :| a we mnie sie przekreca, dopiero w piatek jest nastepna dostawa czesci i jak nie bedzie jej w transporcie o znowu leze.....probowalismy juz czesci od innych podobnych moto, ale honda wymyslila sobie taki rozmiar walka ze nic innego nie pasujei mam LIPE !!! a co do przewodnika, to chyba musze juz zadzwionic, prosili zebym 3 dni przed, ale zadzwonie i zapytam sie czy nie mozna w piatek jeszcze zamowic.pozdrawiamzdruzgotany zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 W piątek komputer mam tylko do 14-ej. Będziemy SMS-ować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wyszla jeszczre jedna opcja !!!!w piatek przewodnicy sie rozjezdzają na jakas impreze do wroclawia i zostaje tylko dwoch chyba na 11 maja grupe jakas inna i dopiero jutro sie dowiem czy bysmy dostali oddzielnego przewodnika !!! bo Pani nalega :P jesli nie, wieza tatarska bedzie otwarta i mozna zwiedzic, ale w teren to juz przewodnik potrzebny o a takowym dowiem sie jutro !!! skomplikowane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam,Panowie, z uwagi na niejasną sytuację odnoście wyjazdu zapisałem się w terminie 23-24.04 na kurs techniczny w www.motoszkola.pl.Kurs trwa w sobotę i niedzielę do ok. 15.30. na terenie Modlina. Jak będziecie jeszcze w pobliżu ok. 15.300 to do was dołączę. Bede dzwinil do Huberta. Pozdr.Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Szanowni Państwo,Biorąc pod uwagę, że:1.) Zbyszek nadal ćwiczy sprawność dostarczania części przez Honda Poland,2.) Przewodnicy w Modlinie rozjeżdżają się po śwecie,3.) W niedzielę ma być zimno, a część uczestników wypadu do Modlina ma w następnym, tygodniu lecieć na kilka dni na Mazury - smarkanie w kasku bywa dość dużym wyzwaniem,czując się trochę odpowiedzialnym za zdrowie wszystkich, a także szanując Wasz czas i nie chcąc trzymać Was w niepewności (nic nie jest tak wku&(^%@#$ jak niepewność) przemyślałem wszystko i przekładam wypad do Modlina. Zatem w niedzielę nie jedziemy. Wybaczcie. Serce mówi jedno, a rozum drugie. Tym razem słucham się rozumu. Termin Modlina ustalimy po powrocie z Mazur.Pozdrawiam,Hubert ps.Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że:1) Do trzech razy sztuka;2) Mam już mocno zarysowany plan sierpniowego wyjazdu na MRU. Szczegóły jakoś tak w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dokładnie Hubert, do trzech razy sztuka. Ja 15-go maja mam komunię syna, więc mogę dołączyć dopiero po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Robimy przymiarkę do trzeciego razu czy odpuszczamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 29 maj - niedziela !!!! co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Wydaje mi się, że niedziela, 29 maja to niezły termin. Ja bedę.Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi