Plocho Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 do wyboru jest tez opcja z ohlinsem Zgadza sie ale to zawieszenie maja modele "Six Days" i moto jest drozsze :D ale wiadomo za dobre trzeba placic :clap: spojrzcie na allegro, tam jest teraz pelno nowych GAS-GAS'ow chopaki rozkrecaja interes No ciekaw jestem czy to sie przyjmie u nas w kraju :D :D Oby tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 spojrzcie na allegro' date=' tam jest teraz pelno nowych GAS-GAS'owchopaki rozkrecaja interes :twisted:[/quote'] Niby gdzie na allegro są te GasGas'y?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Niby gdzie na allegro są te GasGas'y? pzdrNo wlasnie. Ja z nowek sie doszukalem tylko tego http://allegro.pl/show_item.php?item=45233827 . POzatym uzywany trial i sm 50 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Kilka tygodni temu widziałem na allegro nowe GasGas'y 50siątki nawet nieźle wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 moze aukcje sie skonczyly ale ostatnio widzialem z 5 na allegro nowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi