siwypfk Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 jezeli tak bdzie to ja tez bede :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jest 7.25 ptaszki po wymarzały i nawet nie ćwierkają ale co tam. Ja już jestem na nogach prawie gotowy.Z domu wyruszam o 8.45 i na stacji będziemy o 9.00Jeszcze przed wyjazdem zaleje termos herbatą i będzie OK.Mam nadzieje że będziesz! aktualna pogoda 3C i rośnie :buttrock: ma być słonecznie i 11C Łódź w Wawie 10C dopisane: już jest 5C i rośnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Czy ktos sie wybiera na bajzel 14 ?? a potem nastepny wekend do zgierza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Ja będę na pewno na bajzlu i pewnie w Zgierzu na Custom... też ale jeszcze nie wiem dokładnie którego dnia i o której.Na bajzel pewnie się wybiore w sobote choć będzie zapewne kupa luda.Swoja drogš to mógłby ktoĹ z organizatorów pomyĹleć żeby bajzel był też w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Witam. Na bajzlu mam z kumplami zarezerwowane dwa stoiska, więc będę.Stoiska 95 i 96 piaskowe boisko od wejścia w lewo, chyba druga dróżka w prawo na boisku. Do Zgierza się tez wybieram :-) ... to widzimy się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 w Lodzi jeszcze zloty glownie plastykow sa na Rokicinskiej przy Selgrosie wieczorami w srody. okolo 20tej zwykle juz sa.. teraz jest przebudowa drogi ale jak sie skonczy na pewno spotkania odzyja. moze jakis spocik lodzkiego swiatka 4um ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 no to ok bede pamietał o tych stoiskach :banghead: no ja tez bede na bajzlu a do zgierza mysle ze zawitam chociaz tak oblukac zobaczyc co sie dzieje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ja poszukuję bagażniczka do swojwj Viraszki i pewnie na bajzlu w piątek lub sobotę też będę. A może w sprzyjających warunkach spotkamy się w środę :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ja na bajzlu bedę na pewno zarówno w piątek jak i w sobotę. W srodę pewnie nie dam rady - każdą wolną chwilę (wreszcie) poświecam na ożywienie poczciwej Gazelki :) aby mogła przeżyć drugą młodość. p.s. Ciekawa sprawa - sam czuję sie podekscytowany myslą o jeździe Gazelą- ten zapach i dźwięk dwusuwu przypomni mi dawne czasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 no to piekna sprawa "Gazela" ja własnie koncze SHL z 1962 roku zastanawiam sie jeszcze nad lakierem nie jest najlepszy ale zły tez nie , a felgi(obrecze , szprychy) bembny itp odnowione slnik tryka 175ccm na wolnych tak tylko brym ..... brym ..... naprawde wolno tryka :twisted: . Co do srody to ja tez raczej nie ale bajzel NA PEWNO!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 w środe odpadam - musze być na laborkach :/ z na weteranie będę ale nasze stoiska stoja pod dużym znakiem zapytania - w czawartek napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 no to czekamy czekamy na info co by wiedziec i pamietac ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 no to czekamy czekamy na info co by wiedziec i pamietac ;) :DStoiska (95/96 piaskowe boisko) będą - udało się załatwić transport, widzimy sie na miejscu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Witam.Kolejna impreza w naszym rejonie – Zgierz.Kto jedzie na 100% i czy i jak się tam spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi