kubaDR600 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Spora ekipa szykuje się na rozpoczęcię w Częstochowie (w niedziele 24.04)Je też zamiast jechać na Bemowo ruszam z nimi. Jak bedę wiedział o której i skąd - dam znac na forum. Swoją drogą może umówmy się (forum z Łodzi) w najbliższą środę dla odmiany np. na placu Dąbrowskiego tak pomiedzy godziną 19 a 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Swoją drogą może umówmy się (forum z Łodzi) w najbliższą środę dla odmiany np. na placu Dąbrowskiego tak pomiedzy godziną 19 a 20? Ja bardzo chętnie tylko, że do 20 mam zajęcia na polibudzie :roll: Wiadomo coś tej Częstochowie więcej? po ile wjazd i co w cenie?Może też zachacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dobra, skoro nie ma innych propozycji to tak: Na placu Dąbrowskiego czekam do 20 potem jadę pod Dekompresję - jak ktoś nie zdąży niech tam od razu przyjedzie. Innej Suzuki DR600 w Łodzi nie znam więc łatwo mnie poznacie (taka biało niebieska) Co do Częstochowy to impreza jest bezpłatna (nie licząc paliwa oczywiście)W samej czestochowie będzie msza motocyklowa oraz parada (czyli w sumie podbne atrakcje co na Bemowie tyle, że za darmo i bez trzody) Co do wyjazdu to planujemy jazdę przez Bełchatów i tam łączymy się ze sporą ekipą znajomych. Spotykamy się na Retkini powiedzmy 5.15 rano (niestety musimy tak wcześnie) koło krańcówki tramwajowej.Jak ktoś będzie chetny to dajcie znać bo ja z kumplami spotykamy się pod blokiem jednego z nich i jak bedę wiedział, że nikt więcej nie jedzie to nie bedę nikogo szukał koło krancówki. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 JA JADE DO W-WY, ALE NA PLAC DĄBROWSKIEGO PODJADĘ, CHĘTNIE KOGOŚ POZNAM. CHOC WYDAJE MI SIE ZE kubęDR600 ZNAM, BO KIEDYŚ SIĘ POZNALIŚMY POD DEKOMPRESJĄ I NA LUBLINKU JAK JESZCZE MIALEM NIEBIESKĄ XT600E.ALE TO SIĘ OKAŻE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ja w środe mam pier#$%$# laborke która może się przeciągnącPostaram się wyrobic na 20. Do wawy mam zamiar jechac, ale na Częstochowe też bym się wybrał zobacze jakie będzie samopoczucie po Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam,Miło będzie się poznać .Spróbuję podjechać na 20. Słyszałem również o spotkaniu o 18 przy GABI na Włókniarzy ... może jakoś połączyć spotkania ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 O ktorej łodz jedzie na bemowo? i czy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Czy myslicie ze naprawde tak nie opyka sie pakowac na bemowo tylko stac pod bramką i czekac na parade?? i pytanko czy wiecie ile wjezdzik z koszulką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Bemowo (info od organizatora)wjazd 18zł od osoby, 12zł koszulka + znaczek (dla chętnych) Parada formowanie 14.30 start 15.00 Łódź dziś:Jest zimno ale jade na uczelnie motorem więc postaram się zjawi na 20.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Będę tylko na placu Dąbrowskiego do 20.00 moze troche dłuzej.No i wstyd się przyznać ale podjadę grafitowym Saabem 900 :oops: p.s. nie to żebym się pogody przestraszył ale zaraz potem jadę poza Łódź i musze ze sobą parę klamotów zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no panowie... tylko ja i jarek.jan zjawiliśmy się na motocyklach. przepraszam ale dopiro teraz przeczytałem o saabie a kolo placu przejechałet tylko rozglądając się za motorami (zaraz po rozmowie z janem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Wczoraj była prawie zima ( tylko 6 st.C i nie przyjechałem nie na dwóch tylko na 4 kółkach), ale może spotkania staną się tradycją ....Pozdrawiam odważnych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 GDYBY JESZCZE KTOS CHCIAL JECHAC NA BEMEOWO W SOBOTE TO ZBIERAMY SIE O 9:00 NA STACJI SHELLA NA TRAKTOROWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 wszystko pieknie ale ta pogoda :? nie za ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 wszystko pieknie ale ta pogoda :? nie za ciekawie... Jak nie za ciekawie?? Ma byc słonecznie i ciepło (10C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi