siwypfk Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Witam doszły do mnie słuchy ze w łodzi w trakcie sezonu w jakies dni są spotkanka motocyklistow od tak poprostu... :D Czy ktos cos wie na ten temat?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 nic nie słyszałęm o czyś takim.Przy pewnej myjni samochodowej zbierają się ścigacze, ale kiedy i gdzie dokładnie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 hmm no własnie wiec suchy jakies chodzą ze cos sie dzieje.. moze ktos bedzie konkretnie wiedział , dlatego temat w toku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Łooo matko. Na myjni to spotykali się fani palstików i ganiania po Al. Włókniarzy ale jakiś czas temu policja dała sie im mocno we znaki i chyba juz sobie to miejsce odpuścili - teraz spotykaja się pod Selgrosem. Reszta spotyka się pod Dekompresją. (motocykle mozna także wprowadzać do środka lokalu) Wszystkie spotkania mają miejsce w środy późnym popołudniem i wieczorem. Kiedyś wszyscy spotykali się na placy Dąbrowskiego ale tradycja umarła - może w tym roku uda się powrócic do tych spotkań (to moim zdaniem lepsze miejsce) Spotkania odbywają się także w Zgierzu pod Mac Donald'sem w czwartki ok. godz. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No to teraz jasno sprawa przedstawiona, tylko jeszcze pytnie moze wiesz/cie o jakis spotkankach bardziej klasycznych maszyn a nizeli szlifierki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 no o takich nie syszalem ale mozna by cos zaczac organizowac.mozna sie spotykac w jakis dzien razem, smigac a z czasem dolacza sie inniPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Przecież pisząc o Dekompresji użyłem slowa "reszta". Tam spotykaja się wszyscy bez podziałów na rodzaj motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Jak mi sie uda (znaleźć czas) to jutro mam zamiar podjechać pod Dekompresję - myslę, że parę osób już się tam pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Podobna Grupa Franca spotyka się w Ĺrody koło 18 przy barze Gabi tj. tuż przystacji Orlenu na Włókniarzy przy Teresy, przy salonie Suzuki i Hondy.Swego czasu też zjeżdżali się ludzie na sprzetach wszelakich na Lublinek w czwartki koło 20 jak jeszcze było widno o tej porze, ale że często Ĺcigano się tam nie bardzo legalnie to owe zjazdy raz sš a raz ich nie ma. W zeszłym roku często bywała tam też policja żeby nikt się nie Ĺcigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Może by tak Forum z Łodzi sie spotkało??Możnaby razem na warszwe podjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 hmm mysle ze sie wybiore , znaczy ja to napewno moge ale potrzebny mi plecak z pewnych wzgledów i czekam na decyzje , lecz widze ze jak na razie mało tu osob chetnych :) , ja sie jeszcze odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A czy ktos moze wie czy cos sie dzieje w IRON HAUS-ie przy wydaje mi sie ulicy Tuwima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 http://www.ironhorse.lodz.pl/index2_pl.htm kliknij na wydarzenia i wszystkiego się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 JA PEWNIE BEDE JECHAL Z INNA GRUPA SPOD M1 W SOBOTE RANO. ZBIORKA WSTEPNIE JEST USTALONA NA 7 - 8 RANO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 z grupą Franka :lol: a tak serio to ilu was będzie, czy można się dołączyc i jakie sprzęty wchodza w gre. Lepiej jechac przez Łowicz niż przez Rawę - lepszy wjazd na Bemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi